MIUI 12-update voor Xiaomi Mi 9T Pro in EU uitgesteld

Velen zitten er met smacht op te wachten, maar het is niet altijd voorspelbaar wanneer updates daadwerkelijk uitgerold worden. Dat is ook hier weer het geval…

MIUI 12

In de nieuwste versie van de Xiaomi-software zijn weer veel handige features toegevoegd. Met MIUI 12 maakt ook Xiaomi stappen naar een volwassener systeem met meer functies en mogelijkheden.

Meer weten over de MIUI 12-update, check dan de links hieronder:

Xiaomi Mi 9T Pro MIUI 12

Heb je een Xiaomi Mi 9T Pro in bezit, dan lijkt het erop dat je nog langer moet wachten voordat de update jouw kant op komt. MIUI 12 voor de Mi 9T Pro is namelijk uitgesteld voor de Europese markt.

De exacte reden weten we niet, maar dat hij uitgesteld is wordt bevestigd door een moderator op het officiƫle forum van Xiaomi. Helaas bevat het bericht weinig concrete informatie over waarom hij uitgesteld is, dus meer details zijn er op dit moment niet.

Xiaomi Mi 9T MIfans
Xiaomi Mi 9T Pro

Hoe lang moet ik nog wachten?

Dat is natuurlijk het lastige van deze updates en summiere berichtgeving. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe update uitgerold zal worden en over het algemeen worden er ook geen datums gegeven hiervoor.

Het enige advies is: heb geduld en check regelmatig of er updates beschikbaar zijn.

Lees ook

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo