Xiaomi Mi Redmi Note 6 Pro explodeert tijdens reparatie

Natuurlijk dragen wij Xiaomi een warm hart toe, maar soms gebeuren er ook dingen die eigenlijk niet kunnen. Zo bewijst de video in dit artikel.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

De Xiaomi Redmi Note 6 Pro is een bijzonder populaire smartphone uit 2018, waarvan er vele over de toonbank zijn gevlogen. Er zijn dus nog steeds veel mensen die dit toestel dagelijks gebruiken en dat is ook logisch: ook op het moment van schrijven kan dit toestel nog geruime tijd mee.

Toch zijn er soms reparaties nodig van een toestel en dat is bij alle merken het geval. Toch gebeuren er soms dingen die niet helemaal de bedoeling zijn.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro vierkant 1
Redmi Note 6

Xiaomi-reparatie video

De reparatie van de Xiaomi Redmi Note 6 Pro die we in onderstaande video zien gaat niet helemaal goed.

Eerst zien we allemaal rook eruit komen, waarna degene die het toestel aan het repareren is hem op de grond gooit. Kijk eerst zelf maar.

En nu?

Allereerst: er is gelukkig niemand gewond geraakt bij dit incident die in de winkel aanwezig was.

Natuurlijk is dit ook bij Xiaomi terecht gekomen en ze verzekeren de gebruikers dat dit een ‘geïsoleerd’ geval was en dus niet vaker zou moeten voorkomen. Het is overigens niet de eerste keer dat er toestellen exploderen of gaan branden, dit hebben wij bij de meeste merken wel eens gezien.

Via: 4gnews

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo