De dunste schermranden ooit met de Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi heeft de lancering aangekondigd van de Xiaomi 14 Pro, een smartphone die de dunste schermranden ooit op de markt brengt. De innovatieve technologie achter het toestel belooft een revolutionaire kijkervaring voor gebruikers over de hele wereld.

Dunste randen

Met een bezelbreedte van slechts 1,5 millimeter aan de boven- en zijranden van het scherm heeft de Xiaomi 14 Pro een ongeëvenaard ontwerp dat vrijwel alle randen elimineert. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een maximale schermgrootte en een meeslepende kijkervaring.

Deze verbluffende prestatie is mogelijk gemaakt door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schermtechnologie. Xiaomi heeft geavanceerde productietechnieken toegepast om de schermranden tot een absoluut minimum te beperken. Daarnaast is er gebruikgemaakt van een innovatieve plaatsing van de frontcamera, die in de bovenste rand van het scherm is geïntegreerd. Dit zorgt voor een naadloze en ononderbroken kijkervaring.

Scherm

De Xiaomi 14 Pro wordt geleverd met een 6,5-inch AMOLED-scherm met een hoge resolutie van 3200 x 1440 pixels. Het display biedt levendige kleuren, diepe zwarttinten en een uitstekende helderheid, wat resulteert in een indrukwekkende visuele ervaring voor gebruikers. Bovendien ondersteunt het scherm HDR10+ voor een nog realistischer beeldweergave.

Geavanceerde specificaties

Naast de baanbrekende schermtechnologie is de Xiaomi 14 Pro ook voorzien van geavanceerde specificaties en functies. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Qualcomm Snapdragon 888-processor en biedt 5G-connectiviteit voor ultrasnelle downloadsnelheden. Het beschikt ook over een veelzijdig camerasysteem aan de achterzijde, inclusief een 108-megapixel hoofdcamera, waarmee gebruikers verbluffende foto’s kunnen maken.

Batterij

De Xiaomi 14 Pro wordt geleverd met een royale batterijcapaciteit van 4500 mAh, ondersteund door snelladen en draadloos opladen. Het toestel draait op MIUI 13, de nieuwste gebruikersinterface van Xiaomi, die een intuïtieve gebruikerservaring biedt met een scala aan handige functies en aanpassingsmogelijkheden.

De Xiaomi 14 Pro zal binnenkort beschikbaar zijn op de internationale markt. Gebruikers kunnen rekenen op een toestel met revolutionaire schermtechnologie en geavanceerde functies, waarmee Xiaomi opnieuw zijn positie als innovatieve marktleider in de smartphonewereld bevestigt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo