Privacy & cookies

Deze privacy-statement geldt voor: MiFans.nl

Deze website, die onafhankelijk opereert van het merk Xiaomi of de Xiaomi Group, is onderdeel van ScoreSpots B.V., gevestigd aan Bredaseweg 392, 5037 LG, Tilburg. ScoreSpots B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Correspondentie via: info@mifans.nl

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld.

Persoonsgegevens die wij verwerken

ScoreSpots B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • E-mailadres
  • IP-adres (geanonimiseerd)
  • Gegevens over je browser, apparaat en activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken of in correspondentie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mifans.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

ScoreSpots B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzending nieuwsbrief en/of mailings
    Je emailadres wordt bewaard ten behoeve van onze nieuwsbrief of mailings, waarvoor je je zelf hebt aangemeld. Wij werken met een zogenaamde ‘double opt-in’ of aanmelding met bevestiging, zodat je niet ongewenst bent aangemeld voor onze mailings of nieuwsbrief.
  • Sitebezoek en reacties op de website
    Je browser-fingerprint wordt vastgelegd voor de veiligheid van onze website of om bezoek te kunnen analyseren.

Geautomatiseerde besluitvorming

ScoreSpots B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

ScoreSpots B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld. We hanteren de volgende (maximale) bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Analytische persoonsgegevens – 26 maanden
  • Functionele gegevens – 1 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

ScoreSpots B.V. deelt persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. ScoreSpots B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Leveranciers

Wij maken gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken namens ScoreSpots B.V., met wie elk verwerkersovereenkomsten afgesloten zijn: Google Suite, IFTT, Sendgrid, Xynta, Zapier

Google Analytics

We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken wij de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Voor xiaomikopen.nl gebruikt ScoreSpots B.V. alleen functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

  • Functionele cookies
    ScoreSpots B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
  • Analytics cookies
    Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Deze cookies zijn geanonimiseerd voor IP-adres en zijn dus niet direct naar personen te herleiden.

Volgens de wet mogen wij direct cookies op je apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we je toestemming nodig.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ScoreSpots B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mifans.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

ScoreSpots B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

ScoreSpots B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@mifans.nl

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Deze website, maar ook servers en apparaten van medewerkers van ScoreSpots B.V. zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Deze versie is opgesteld op: 24 mei 2018

Altijd op de hoogte van het laatste Xiaomi-nieuws en de beste deals?

Schrijf je dan snel in voor de GRATIS nieuwsbrief!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Niet klikken!

Seintje als de Xiaomi Mi Mix 2S beschikbaar is?

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerp
Schrijf je dan hieronder in en wij sturen je een mailtje!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Niet klikken!

Seintje als de Xiaomi Mi A2 beschikbaar is?

Schrijf je dan hieronder in en wij sturen je een mailtje!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Niet klikken!

Xiaomi Redmi Note 5

Wil jij op de hoogte gehouden worden rondom de Xiaomi Redmi Note 5, schrijf je dan gratis in!
Yes, hou me op de hoogte
Geen zorgen, we spammen niet!

Seintje als de Xiaomi Mi 8 beschikbaar is?

Schrijf je dan hieronder in en wij sturen je een mailtje!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Niet klikken!

Seintje als de Xiaomi Mi Band 3 beschikbaar is?

Schrijf je dan hieronder in en wij sturen je een mailtje!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Niet klikken!