Xiaomi houdt 10-jarige jubileum speech: mogelijk nieuwe toestellen aangekondigd

Xiaomi bestaat in 2020 alweer tien jaar. In deze tijd is het merk gegroeid van een underdog naar een enorm bedrijf met miljoenen verkochte producten per jaar. Tijdens de presentatie op 11 augustus spreekt CEO Lei Jun over de koers die Xiaomi heeft gevaren, en gaat varen.

Mogelijk niet alleen een presentatie

Xiaomi is altijd al een bijzonder bedrijf geweest. Steeds weer wist de technologiereus te verrassen met interessante producten en goede prijzen.

Lei Jun zal tijdens de presentatie op 11 augustus dan ook veel zeggen over de geschiedenis van het merk, hoe het bedrijf ervoor staat en wat Xiaomi gaat doen om toekomstbestendig te blijven. Vandaar ook de naam: From 10 to Infinity.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 2.266 Xiaomi-fans gingen je voor!

Maar, er gaan geluiden op dat Lei Jun niet alleen praat over immateriële zaken. Volgens een betrouwbare ‘leaker’, zouden er ook zomaar nieuwe smartphones aangekondigd kunnen gaan worden tijdens het evenement.

Volgens deze tipgever lijkt het erop dat er zelfs een toestel in de Mi 10 reeks aangekondigd zou kunnen worden. Een andere optie is de Redmi K30 Ultra, of misschien de ‘mysterieuze’ Gaugin toestellen waar we al eerder iets over voorbij zagen komen in de MIUI 12 code. Die laatste zouden voorzien kunnen zijn van een 64MP en 108 MP camera, volgens de geruchten.

Bekijk nu

Een plek waar Xiaomi MiFans samenkomen om vragen te stellen, beantwoorden, maar ook nieuwe (en oude) producten te bespreken en delen! Bij deze ben je dus uitgenodigd om lid te worden!

Daarnaast circuleren er nog wat andere onbevestigde geruchten, zoals een 120W oplader. Andere merken hebben die opladers inmiddels al op de markt gebracht, waardoor Xiaomi niet ver achter kan blijven.

Daarnaast zijn er ook steeds meer geluiden te horen over een vermeende Redmi Smartwatch. Een bijzondere hoeveelheid geruchten dus, waardoor het niet zo vreemd is dat men vol verwachting naar de presentatie zal gaan kijken op 11 augustus.

Datum en tijdstip

De presentatie wordt door Lei Jun gegeven op 11 augustus, om 7:30AM ET. In Europa is dat dus om 13:30 in de middag. Het is niet duidelijk hoe lang de presentatie gaat duren, omdat niet precies zeker is wat de inhoud ervan gaan worden.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of we inderdaad nieuwe producten aangekondigd gaan zien worden door Xiaomi.

close

Gratis Xiaomi-nieuwsbrief voor en door MiFans

Al 2.266 Xiaomi-fans gingen je voor!)

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments
MiFans