MIUI 12.5 komt eraan: dit weten we tot nu toe

Xiaomi komt binnenkort met een nieuwe versie van haar eigen software: MIUI 12.5. Hierin zullen een aantal grote en kleinere wijzigingen doorgevoerd worden en we denken inmiddels ook al een datum te weten.

MIUI 12.5: wat is er nieuw?

Er zijn nog geen bijzonder uitgebreide details gelekt over MIUI 12.5, maar we hebben wel al wat info. Zo verwachten we dat er een aantal wijzigingen doorgevoerd worden aan de homepage van je toestel.

Ook zou Xiaomi een nieuwe layout hebben voor het menu dat verschijnt als je op de powerbutton drukt. Zaken als volume control, het openen van apps en meldingen, maar ook de launcher animatie worden aangepast in de nieuwe versie van MIUI.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Verder zou er ook een full desktop mode in de planning zitten, maar ook het aanzetten van een niet-zo-precieze’ locatie van gebruikers, voor veiligheidsredenen. Het omzetten van foto’s naar PDF en een nieuwe interface voor de camera-settings staan tevens op de planning voor deze nieuwe software-versie van Xiaomi.

Met al deze wijzigingen mogen we toch wel het één en ander verwachten van deze nieuwe update. De onderliggende Android-versie van MIUI 12.5 zal (voor de meeste updates) Android 11 blijven.

Xiaomicamerami10profeatured
Xiaomi camera-app (MIUI 12)

Wanneer mogen we MIUI 12.5 verwachten?

Jin Fan, het hoofd van de software-afdeling van de Xiaomi, deelt een datum wanneer we MIUI 12.5 mogen verwachten. Deze zal eind december gelanceerd worden en dat lijkt ook een logische timing. Dat is namelijk het moment dat de nieuwe Xiaomi Mi 11 gepresenteerd zal worden voor de Chinese markt.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De Xiaomi Mi 11 wordt het nieuwe toptoestel van 2021 voor Xiaomi en zal begin 2021 ook voor de Nederlandse en Belgische markt gelanceerd worden. Check hier wat we allemaal denken te weten over Xiaomi Mi 11.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom MIUI 12.5 en de Xiaomi Mi 11, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En MIUI 13 dan?

Xiaomi blijft continu werken aan het updaten van de software en zou ook al aan de slag zijn gegaan met MIUI 13. Wanneer deze precies gelanceerd gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk.

We weten wel zeker dat we eerste MIUI 12.5 gaan zien bij de lancering van de de Xiaomi Mi 11. Welke functie kijk jij het meeste naar uit?

Via: Gizchina

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo