Xiaomi Mi 11: vermoedelijke prijs voor Nederland gelekt

De Xiaomi Mi 11 komt eraan, op 8 februari om precies te zijn en er zijn veel details die al bekend zijn. Zo zou nu ook al de prijs voor de Europese markt gelekt zijn..

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 wordt het vlaggenschip van de eerste helft van 2021 en daar pakken ze flink mee uit. De Mi 11 wordt uitgerust met top-notch specs, waaronder bijvoorbeeld de nieuwe Snapdragon 888-chipset.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast vinden we onder andere een 6,81 inch QHD-scherm (AMOLED) met een refreshrate van 120 Hz. De Mi 11 wordt geleverd met de nieuwste software-versie van Xiaomi: MIUI 12.5.

Meer details en informatie over de Xiaomi Mi 11 kun je vinden op onze productpagina.

Xiaomi Mi 11 featured5

Prijs van de Xiaomi Mi 11: € 799

De laatste jaren fluctueren de prijzen van vlaggenschepen nogal. Soms zijn verrassend laag, maar soms worden ze ook wat hoog bevonden.

Inmiddels zijn er in het geruchtencircuit geluiden over de prijs van de Xiaomi Mi 11 op de Europese markt. Deze zou een prijs gaan krijgen van € 799. De prijs zou gebaseerd zijn op het ‘instapmodel’, met een opslag van 128GB en daarbij 8GB geheugen. In vergelijking: de Samsung Galaxy S21 heeft een vanafprijs van € 849. De prijs van de Mi 11 zou gelijk liggen met de Xiaomi Mi 10, die in 2020 werd geïntroduceerd.

Over de prijs van de Xiaomi Mi 11 Pro wordt niets gezegd. Als we de lijn van vorig jaar doortrekken, dan zou deze wel eens een stuk duurder kunnen gaan worden met een adviesprijs van € 999, gelijk aan de Mi 10 Pro.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Lancering Xiaomi Mi 11

Of deze prijs ook daadwerkelijk klopt, dat weten we aanstaande maandag, waar de lancering zal plaatsvinden om 13.00 uur NL tijd. Of de Xiaomi Mi 11 Pro ook tijdens deze persconferentie gepresenteerd zal worden is niet bekend.

Via: 91Mobiles

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo