‘Poco X3 Pro krijgt stevige specifcaties’

Er zijn wat details gelekt van de Poco X3 Pro en die zijn er interessant uit. In dit artikel deel ik alvast de details die tot dusver bekend zijn.

Poco X3 Pro

De Poco X3 zal draaien op de Snapdragon 860-chipset van Qualcomm, een klein stapje lager dan de 865, maar nog steeds erg snel op papier.

Verder zal de Poco X3 Pro uitgerust worden met een stevige 5200 mAh-accu, die het geheel van stroom moet voorzien. Deze stroom wordt onder andere gebruikt voor het scherm met een refreshrate van 120 Hz en een full HD+-resolutie.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Als hierbij de prijs ook gelijk blijft kan dit een bijzonder interessante toestel worden. De Poco X3 is in Nederland bijzonder populair en er zijn veel mensen geïnteresseerd in een opvolger of verbetering van dit toestel. Het is niet voor niets dat de Poco X3 in ons lijstje met beste Xiaomi smartphones staat.

Poco F3 = Redmi K40

Naast de lancering van de Poco X3 Pro zal er ook een Poco F3 gelanceerd worden. Deze is volgens het Twitter-account gelijk aan de Redmi K40 die voor de Chinese markt is uitgebracht.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Wanneer de lancering van deze nieuwe Poco-devices op de planning staat is niet bekend, maar het zal ‘ergens in maart’ zijn, waarschijnlijk 30 maart. Dat betekent overigens niet dat het toestel dan ook al in de winkel zal liggen.

Of en wanneer de Poco X3 Pro en F3 naar Nederland komen is tevens niet bekend.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo