Mi 11: Xiaomi maakt eerste details officieel bekend

De Xiaomi Mi 11 komt eraan, een smartphone met topspecificaties die we traditioneel aan het begin het jaar gaan zien. Xiaomi heeft inmiddels al wat eerste details bekend gemaakt.

Xiaomi Mi 11

Met de aanstaande lancering van de Xiaomi Mi 11 zien we meer en meer details opduiken. Zo denken we al één en ander te weten over het toestel.

De Mi 11 zou, volgens de geruchten, uitgerust worden met een QHD+-scherm met een refreshrate van 120Hz. Ook zou het toestel uitgerust worden met een 48 megapixel ultrawide-camera.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast zal de Mi 11 ook uitgerust worden met 5G. Meer details zullen snel volgen, maar er is één ding dat we inmiddels zeker weten.

Lees ook: Zou dit een foto van de Xiaomi Mi 11 zijn?

Chipset: gloednieuwe Snapdragon 888

Tijdens de Qualcomm Tech Summit 2020, waar onder andere de gloednieuwe mobiele chipset, de Snapdragon 888 het licht zag, kregen we ook meer details over de specs van de Mi 11.

Zoals je al zou vermoeden, zal de Xiaomi Mi 11 draaien op deze nieuwe chipset. Dit is door Xiaomi bevestigd, dus we kunnen met zekerheid zeggen dat we weten wat er onder de motorkap gaat zitten op processorgebied.

Dit zou gecombineerd worden met 4 tot 6GB RAM, echter is dit nog niet volledig bevestigd.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Lancering Xiaomi Mi 11

De lancering van de Xiaomi Mi-serie staat over het algemeen gepland voor het eerste kwartaal van elk nieuw jaar. Dit jaar zou dat ergens aan het begin gaan zijn, volgens de laatste geruchten wordt dit zelfs in januari al. Tegen die tijd weten we dus of alle geruchten kloppen, maar ook of en voor welke prijs het product naar de Nederlandse markt komt.

Via: Gadgets.ndtv.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo