Zou dit een foto van de Xiaomi Mi 11 zijn?

Dat er een opvolger van de Xiaomi Mi 10 aankomt, dat wisten we al. Dat deze waarschijnlijk de de Xiaomi Mi 11 gaat heten is ook geen verrassing. Dat we er nu mogelijk al een foto van hebben, is wel uitzonderlijk.

Xiaomi Mi 11-serie

De Xiaomi Mi 11-serie zal waarschijnlijk initieel bestaan uit de reguliere Mi 11, eventueel aangevuld met een Pro- en Lite-versie. De top-serie zal naar verwachting uitgerust worden met de nieuwe Snapdragon 875-chipset van Qualcomm, die later dit jaar aangekondigd zal worden.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Vandaag zagen we afbeelding voorbij komen die van de Xiaomi Mi 11 zouden kunnen zijn. Ze komen bij de bekende ‘lekker’ met de nickname Digital Chat Station vandaan. Of het echte foto’s of renders betreffen van de Xiaomi Mi 11 is niet bekend.

Xiaomi Mi 11 foto lek
Digital Chat Station

Echt of nep?

Het is niet helemaal duidelijk of dit al dan niet de echte Mi 11 zal zijn. In de tweet wordt enkel als caption toegevoegd: ‘Zie jullie aan het einde van het jaar’.

Dat zou dus willen zeggen dat de release van de Xiaomi Mi 11-serie erg vroeg zou zijn. Het zou ook te maken kunnen hebben met de lancering van de Snapdragon 875 die gepland staat voor begin december 2020.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Lancering Xiaomi Mi 11

Wanneer de Xiaomi Mi 11 gelanceerd zal worden is nog niet duidelijk. Traditiegetrouw gebeurt dit aan het begin van het jaar, meestal ergens in februari. De geruchten gaan dat fabrikanten zoals Samsung dat dit jaar ook gaan vervroegen naar januari (ook al zijn deze geruchten er elk jaar wel), is het natuurlijk de vraag of dit ook geldt voor Xiaomi.

Zodra er meer nieuws is over de Xiaomi Mi 11, lees je dat uiteraard op MiFans!

Via: Digital Chat Station

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo