Xiaomi slim slot komt eraan, inclusief gezichtsherkenning

Xiaomi brengt aan de lopende band nieuwe producten uit en deze keer zien we een teaser voor een nieuw slim slot. Hierbij wordt er onder andere gebruik gemaakt van gezichtsherkenning, maar wat weten we nog meer over dit slimme slot van Xiaomi?

Slim slot

Waar we in Nederland vooral de Xiaomi-smartphones, headphones en smarthome kennen, zijn er veel meer producten in het assortiment van de Chinese fabrikant. Zo zouden ze binnenkort een nieuw, slim slot lanceren.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 2.256 Xiaomi-fans gingen je voor!

Op Chinese social media worden er een aantal teasers uitgestuurd hierover. Veel details zijn er nog niet, maar we denken toch al iets te weten. Hieronder een voorbeeld van een post van de teaser voor het slimme slot.

Xiaomi slim slot
Tease Xiaomi slim slot met gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning

Het slimme slot zou voorzien zien van een tweetal camera’s die voor gezichtsherkenning moeten zorgen. Hoe dat in de praktijk werkt is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt logisch dat er door een positieve herkenning een actie getriggerd kan worden.

Bekijk nu

Een plek waar Xiaomi MiFans samenkomen om vragen te stellen, beantwoorden, maar ook nieuwe (en oude) producten te bespreken en delen! Bij deze ben je dus uitgenodigd om lid te worden!

Of er hier nog ondersteunende technieken voor gebruikt worden is niet bekend. Het is natuurlijk niet per se wenselijk dat er met slechts alleen gezichtsherkenning toegang verkregen kan worden tot bijvoorbeeld jouw huis. Meer details over dit nieuwe slimme slot zullen volgen zodra deze officieel aangekondigd is.

Naar Nederland?

De aankondiging zal – net als de meeste producten – in China plaatsvinden. Net als bijvoorbeeld slimme deurbel van Xiaomi is het niet duidelijk of het product in Nederland zal werken. Ook weten we niet of deze naar de Nederlandse huishoudens gebracht wordt door middel van een globale versie.

Al met al dus nog veel vraagtekens rondom het Xiaomi slim slot.

close

Gratis Xiaomi-nieuwsbrief voor en door MiFans

Al 2.256 Xiaomi-fans gingen je voor!)

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments
MiFans