Xiaomi Redmi Note 2 en routers in de aanbieding tijdens 11.11 Shopping Festival

Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 2 en routers in de aanbieding tijdens 11.11 Shopping Festival

Op 11 november is het Singles Day. Deze dag is hét shoppingevent in China. Aliexpress heeft ook een aantal aanbiedingen voor Westerse klanten. Zo kun je de Xiaomi Redmi Note 2 met 30% korting kopen. Alle Xiaomi routers zijn ook met korting te kopen.

Singles Day 11.11 Shopping Festival

Singles Day is een gigantisch shoppingevent op 11 november. Elk jaar worden die dag records gebroken, en webshops verdienen tot 10% van hun jaarlijkse omzet op deze dag. Alibaba, eigenaar van Aliexpress begon ooit met aanbiedingen op deze dag. Er werd gekozen voor 11 november omdat er op die datum vier 1-en in de datum zitten.

Europese versie Xiaomi Redmi Note 2

Het eerste Xiaomi product in de aanbieding op het 11.11 Shopping Festival is de Xiaomi Redmi Note 2. Het gaat om de FDD-versie, die geschikt is voor gebruik in Europa. Aliexpress biedt 30% korting op de telefoon, de aanbiedingsprijs is omgerekend €140. De Xiaomi Redmi Note 2 heeft een groot 5.5 inch full HD scherm.

De telefoon wordt aangedreven door een octa-core processor, en heeft 2GB werkgeheugen. Je kunt twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken in de telefoon, en 4G wordt ondersteunt. Met de 13 megapixel camera maak je ook nog eens de mooiste foto’s.

Alle Xiaomi routers in de aanbieding

Naast de Xiaomi Redmi Note 2 worden ook alle Xiaomi routers tegen een fors lagere prijs verkocht. De Xiaomi Mi Wi-Fi Mini kost op 11 november €24, de kleinere versie van deze router 14 Euro en de grote Xiaomi Mi Wi-Fi 2 met 1TB opslagcapaciteit 135 Euro.

Aliexpress 11.11 Shopping Festival

Alleen geldig op 11 november

De aanbiedingen zijn alleen geldig op 11 november, Chinese tijd. Omgerekend naar Nederlandse tijden betekent dat dat je van 10 oktober 17:00 tot 17:00 11 oktober van de 11.11 Shopping Festival kortingen kunt profiteren.

Zorg wel dat je er op tijd bij bent: van elke aanbieding zijn maar een beperkt aantal producten beschikbaar. Meer informatie over Aliexpress vind je op onze Aliexpress-pagina, waarin we uitleggen waarom we Aliexpress aanbevelen om Xiaomi producten te kopen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo