Hier kun je als Xiaomi-fan terecht op Singles Day (11-11)

In Nederland is de 11de van de 11de traditioneel de opening van het carnavalsseizoen. In China is de 11de van de 11de ook een feestdag, maar zij vieren iets heel anders, namelijk een feest voor alle vrijgezellen. Zoals elk jaar is ook Singles Day weer een goede gelegenheid om jezelf lekker te verwennen.

Singles Day (11.11) voor de Xiaomi-fan

De commercie speelt daar handig op in met acties en reclames. Daarnaast waait de trend over naar Nederland, dus ook hier zie je steeds meer aanbiedingen. Wij geven je een overzicht van alle leuke aanbiedingen. Overigens zullen de winkeliers het wel je wel vergeven als je toch een relatie hebt wanneer je een aanbieding koopt. Voor alle anderen, Happy Singles Day!

Singles Day is vooral groot in China, dus we beginnen met een overzicht van Chinese winkels.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

AliExpress – onze aanrader voor Xiaomi-fans

AliExpress is één van de grootste online shops ter wereld en draait elke jaar op Singles Day steevast een nieuwe recordomzet. Ook dit jaar zijn er weer belachelijk veel aanbiedingen te vinden.

Er is zelfs een volledige pagina met Xiaomi-deals te vinden op AliExpress tijdens Single Day, maar er is nog veel, veel meer…

Gearbest

Gearbest is uitgegroeid tot één van de bekendste online retailers uit China met een groot assortiment aan elektronica. Ook Xiaomi is hier meer dan ruim vertegenwoordig.

Ook hier vinden we een speciale pagina die volledig Xiaomi-gericht is. Kijk ook zeker eens verder, ook op Gearbest zijn veel interessante koopjes te vinden in deze periode.

Banggood

Banggood is geen onbekende in de Chinese elektronica-markt en daar maken ze dan ook weer gretig gebruik van tijdens Singles Day.

Op en rondom 11-11 geven ze op veel producten extra korting, waardoor je ook hier weer flink kunt besparen.

Aliexpress Singles Day (11.11)
Via: aliexpress.com

Bol.com

Misschien is het zelfs voor jou als echte Mi-fan een verrassing, maar BOL.com heeft inmiddels honderden artikelen van Xiaomi in het assortiment. Uiteraard doet Bol.com ook mee met 11-11, Singles Day 2019, maar je shopt hier een stuk rustiger omdat de schreeuwerige banners en knipperende acties ontbreken. Kortom, lekker nuchter shoppen en korting scoren. Neem eens een kijkje in het ruime aanbod.

Mi.com

Ook de officiële website van Xiaomi in Nederland doet een duit in het zakje en heeft een aantal interessante producten afgeprijsd. Daarnaast zijn er een aantal combi-deals beschikbaar, dus check ook zeker deze 11.11 aanbiedingen.

Coolblue

Ook al heeft Coolblue geen specifieke Singles Day-deals, toch zijn er altijd interessante en voordelige producten van Xiaomi verkrijgbaar bij de blauwe retailer.

Als één van onze favoriete webshops kon Coolblue dus niet ontbreken op ons lijstje!

MediaMarkt

MediaMarkt doet ook mee met de Singles Day-aanbiedingen in Nederland en dit zorgt voor een aantal interessante deals. Wellicht kun je hier nog iets vinden om jouw tech-verzameling verder aan te vullen.

Smartphonehoesjes.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe hoesje voor je Xiaomi-toestel, dan is Smartphonehoesjes.nl een interessante aanbieder. Ze hebben veel hoesjes voor Xiaomi-toestellen en het grote voordeel ten opzichte van bestellen in China: je hebt ze lekker snel in huis.

Ook hier geldt: een aantal interessante Singles Day-deals met kortingscode: Singlesday

Wij zijn benieuwd of jij nog nieuwe deals hebt gespot tijdens 11.11. Meer info over Singles Day kun je ook vinden op Chinafans.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo