MIUI 12 mogelijk veel eerder gelanceerd dan verwacht

MIUI-12

De uitrol van MIUI 11 is nog maar net achter de rug en we ontvangen alweer nieuws over MIUI 12. Aan de hand van enkele nieuwsbronnen, lijkt het erop dat we MIUI 12 al in het derde kwartaal van 2020 kunnen verwachten.

Update naar MIUI 12

Xiaomi is zeer actief bezig met het creëren van zijn eigen persoonlijke schil over het Android besturingssysteem. Bij het gros van de gebruikers valt die externe schil goed in de smaak. Aan het einde van 2019 begon Xiaomi daarom met de uitrol van MIUI 11. Een nieuwe update die bij veel gebruikers goed werd ontvangen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Normaal gesproken duurt het dan weer een jaar voordat er een nieuwe versie uitkomt. Maar dit keer lijkt het erop dat Xiaomi die routine gaat doorbreken. Er zijn namelijk drie redenen om daar vanuit te gaan.

Als eerst verscheen onderstaande afbeelding van de uitrol van MIUI 12 op internet.

MIUI 12 update
Via: gizchina.com

Hoewel deze afbeelding niet door een officieel account van de Mi Community werd gedeeld, is het wel een bijzonder gedetailleerde foto. Vlak na de publicatie werd de afbeelding van het platform verwijderd.

Mogen we de afbeelding geloven, dan kunnen we waarschijnlijk binnen een maand al beta releases verwachten en zou de daadwerkelijke lancering al in het derde kwartaal van 2020 plaats kunnen vinden. Stukken eerder dan wat eerder werd voorspeld.

Andere aanwijzingen voor de aankondiging van MIUI 12 zijn foutmeldingen die beta testers kregen wanneer ze zich aanmeldden voor tests van MIUI systemen. Daarbij kregen ze een boodschap waarin MIUI 12 benoemd werd. Ook werd er geschreven dat er ‘volgende week een grote onthulling komt’. Nou zou die onthulling van alles kunnen zijn, maar alle signalen wijzen erop dat het met MIUI 12 te maken gaat hebben.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Features MIUI 12

Er is nog niet zoveel bekend over MIUI 12. Dat komt omdat de meeste mensen zich eerst nog moesten voorbereiden op MIUI 11 voor hun toestel. Nu die uitrol voltooid is, kunnen we gaan kijken naar de toekomst. Maar naast een verbeterde Dark Mode, 16:9 scherm modus en een nieuwe GUI, is er nog maar weinig nieuws bekend.

Maar als we de bovenstaande tijdlijn mogen geloven, dan zullen we dus we nog maar heel even geduld moeten hebben voordat we alle ins en outs van MIUI 12 met jou kunnen delen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo