MIUI 12 mogelijk veel eerder gelanceerd dan verwacht

De uitrol van MIUI 11 is nog maar net achter de rug en we ontvangen alweer nieuws over MIUI 12. Aan de hand van enkele nieuwsbronnen, lijkt het erop dat we MIUI 12 al in het derde kwartaal van 2020 kunnen verwachten.

Update naar MIUI 12

Xiaomi is zeer actief bezig met het creëren van zijn eigen persoonlijke schil over het Android besturingssysteem. Bij het gros van de gebruikers valt die externe schil goed in de smaak. Aan het einde van 2019 begon Xiaomi daarom met de uitrol van MIUI 11. Een nieuwe update die bij veel gebruikers goed werd ontvangen.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Normaal gesproken duurt het dan weer een jaar voordat er een nieuwe versie uitkomt. Maar dit keer lijkt het erop dat Xiaomi die routine gaat doorbreken. Er zijn namelijk drie redenen om daar vanuit te gaan.

Als eerst verscheen onderstaande afbeelding van de uitrol van MIUI 12 op internet.

MIUI 12 update
Via: gizchina.com

Hoewel deze afbeelding niet door een officieel account van de Mi Community werd gedeeld, is het wel een bijzonder gedetailleerde foto. Vlak na de publicatie werd de afbeelding van het platform verwijderd.

Mogen we de afbeelding geloven, dan kunnen we waarschijnlijk binnen een maand al beta releases verwachten en zou de daadwerkelijke lancering al in het derde kwartaal van 2020 plaats kunnen vinden. Stukken eerder dan wat eerder werd voorspeld.

Andere aanwijzingen voor de aankondiging van MIUI 12 zijn foutmeldingen die beta testers kregen wanneer ze zich aanmeldden voor tests van MIUI systemen. Daarbij kregen ze een boodschap waarin MIUI 12 benoemd werd. Ook werd er geschreven dat er ‘volgende week een grote onthulling komt’. Nou zou die onthulling van alles kunnen zijn, maar alle signalen wijzen erop dat het met MIUI 12 te maken gaat hebben.Features MIUI 12

Er is nog niet zoveel bekend over MIUI 12. Dat komt omdat de meeste mensen zich eerst nog moesten voorbereiden op MIUI 11 voor hun toestel. Nu die uitrol voltooid is, kunnen we gaan kijken naar de toekomst. Maar naast een verbeterde Dark Mode, 16:9 scherm modus en een nieuwe GUI, is er nog maar weinig nieuws bekend.

Maar als we de bovenstaande tijdlijn mogen geloven, dan zullen we dus we nog maar heel even geduld moeten hebben voordat we alle ins en outs van MIUI 12 met jou kunnen delen.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij