Android 11-update voor Xiaomi Mi A3 zorgt voor veel problemen [update]

Xiaomi Mi A3 Smartphone gelanceerd

De Xiaomi Mi A3, het Android One-toestel, heeft de update naar Android 11 gekregen vorige week. Echter zijn er wat dingen niet helemaal goed gegaan…

7-1-2021 – Statement Xiaomi toegevoegd met oplossing voor mensen die dit probleem ervaren

Xiaomi Mi A3

De populaire Xiaomi Mi A3 uit de A-serie van het Chinese merk draait een standaard versie van Android, Android One om precies te zijn. Dit is Android zoals deze gemaakt is door Google zonder extra grafische schil er overheen, zoals bijvoorbeeld MIUI.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dat betekent dus ook dat er een andere update-proces bij komt kijken. Het verleden leerde ons al dat dat wel eens voor fouten kon zorgen, toen de Android 10-update begin dit jaar mis ging. Later werd er een verkeerde update uitgestuurd waardoor onder andere dual-SIM niet meer werkte.

Maar het verhaal gaat nog even door…

Mi A3
Xiaomi Mi A3

Android 11 maakt Xiaomi Mi A3 ‘kapot’

De update van Android 11 is inmiddels teruggetrokken, omdat deze zorgde dat toestellen simpelweg niet meer werkte. Het zorgde ervoor dat de Xiaomi Mi A3 volledig vastliep en niet meer gebruikt kon worden.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Op dit moment is er nog geen oplossing voor het probleem. Ook in de Mifans-community zijn er mensen die last hebben van het probleem, waarbij er geprobeerd wordt contact op te nemen met de verkoper.

Het is vooralsnog onduidelijk wat eraan gedaan wordt, een toestel dat volledig is vastgelopen is niet zomaar te repareren met een update die OTA (Over The Air) wordt verzonden. We hopen in ieder geval dat er snel een oplossing gaat zijn voor dit probleem.

Lieve Mi Fans,

We zijn op de hoogte van de recente problemen met Mi A3 smartphones ten gevolge van de recente Android 11 update. We hebben de updates gestopt en onmiddellijk actie ondernomen.

We willen jullie vragen om dit ongemak bij ons service center te melden en het center te contacteren via de volgende link: https://www.drmobile.eu/en/device/  Daar kunnen jullie een ticket aanmaken. Ons service center komt met een passende oplossing bij jullie terug.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen graag de beste service verlenen en onze producten steeds verder innoveren voor het beste gebruiksgemak.

Lieve groet,

Xiaomi

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo