Uitrol Android 11 voor Poco X3 start in Europa

Het is zover: de uitrol van Android 11 met MIUI 12 is gestart voor de globale versie van de Poco X3. Deze langverwachte update is eindelijk beschikbaar.

Poco X3 en Android 11

Poco X3 is een bijzonder populair toestel en staat dan ook niet voor nieuws in ons lijstje met beste Xiaomi smartphones. Er zijn veel gebruikers die niet kunnen wachten totdat de update naar Android 11 komt en dat moment is aangekomen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Voor de globale versie van de Poco X3 wordt Android 11 uitgerold, inclusief MIUI 12. Xiaomi rolt Android-updates niet per se tegelijkertijd uit met nieuwe versies van MIUI. De versie die nu beschikbaar is voor de globale versie is: V12.0.6.0.RJGEUXM.

Los van het feit dat het hele systeem gebaseerd is op een nieuwe Android-versie zijn er geen enorme verschillen merkbaar. Wel is het toestel stabieler en zijn er de nodige bugs weggewerkt.

POCO X3
Poco X3

Wanneer krijgt mijn toestel de update?

De eerste updates zijn ontvangen door gebruikers in Europa, maar het kan nog steeds even duren voordat jij hem zult ontvangen. Dat heeft te maken met het feit dat updates goedgekeurd moeten worden in de verschillende landen, waar de providers ook nog een rol in spelen.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Het is dus mogelijk dat de update nog even op zich laat wachten, maar Android 11 voor de Poco X3 is in ieder geval gearriveerd op het Europese vasteland.

Wil je weten of de update voor jou beschikbaar is, dan kun je handmatig checken of er nieuwe downloads beschikbaar zijn via: Instellingen>Over deze telefoon>MIUI versie.

  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen

POCO X3

236,00
Poco X3
Smartwatch
Kleuren
Smartphones
Chipset

Kryo 470

Werkgeheugen 6GB
Afmetingen

165,3 x 76,8 x 9,4mm

Gewicht

215 gram

Besturingssysteem Android
Camera’s

64MP+13MP+2MP+2MP

Selfiecamera

20MP

Vingerafdrukscanner

Ja, zijkant

Schermformaat

6,67 inch

Refreshrate

120 Hz

Accu-capaciteit

5160 mAh

Opslag 128GB64GB
Mobiele verbinding 4G3G

Via: Xiaomiadictos

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo