Amazfit GTS 2 en GTR 2 krijgen grote update met 90 nieuwe activiteiten

Amazfit GTR 2

De Xiaomi-smartwatch, gemaakt door Huami onder de merknaam Amazfit worden steeds populairder. Voor de GTR 2 en GTS 2 doen het goed onder de MiFans. Er is nu een grote update beschikbaar voor deze watches.

Amazfit GTR 2 en GTS 2

Zowel de GTR 2 als de GTS 2 zijn in oktober 2020 officieel gelanceerd en krijgen in december 2020 een grote en eerder aangekondigde update. Meestal zien we relatief kleine updates bij Xiaomi smartwatches, maar deze heeft een erg interessante toevoeging.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

In deze update worden de 12 beschikbare activiteiten flink uitgebreid. Waar je voorheen bijvoorbeeld geen badminton kon selecteren om te tracken als activiteit, is deze nu wel aan het lijstje toegevoegd, net als 90 anderen.

Voorheen moest je andere workouts dan ook tracken met de ‘overige’ functie, maar voor de meeste sporten kun je nu dus een specifieke modus selecteren. Via de instellingen van de watch kun je vervolgens kiezen welke workouts in welke volgorde in het menu van de Amazfit smartwatches moeten verschijnen. Een zeer welkome update!

Lees ook: Dit zijn de beste Amazfit-smartwatches om nu te kopen

Amazfit GTR2
Amazfit GTR2

Nog meer

Dit is niet de enige nieuwigheid in de update van de GTS 2 en GTR 2. Zo zien we ook dat er een aantal talen zijn toegevoegd. Voor degene die hopen op ondersteuning voor de Nederlandse taal, moeten we vooralsnog helaas teleurstellen, deze wordt niet in de huidige update uitgerold.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Uiteraard zijn er nog een aantal bugfixes en andere verbeteringen doorgevoerd in deze Amazfit-update. De update is globaal beschikbaar, dus zou nu te downloaden moeten zijn op jouw exemplaar, ook in Nederland.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo