Android 11-update voor Xiaomi Mi 10 (Pro) aangekomen in Nederland

Het is eindelijk zover: de update naar Android 11 voor zowel de Xiaomi Mi 10 als de Mi 10 Pro wordt officieel uitgerold in Nederland en de rest van Europa.

Xiaomi Mi 10 (Pro) en updates

Voor de vlaggenschepen van begin 2020 zijn de eerste grote nieuwe updates met Android 11 binnengerold. Ook op mijn Xiaomi Mi 10 Pro is de update naar Android 11 inmiddels binnengekomen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het gaat hier om de update: MIUI 12.2.1 (RJAEUXM) stable. Deze versie van MIUI heeft als onderliggende Android-versie dus Android 11, de nieuwste Android-versie van 2020. Aan de buitenkant zul je niet veel verschillen zien, maar onderliggend zijn er bijzonder veel aanpassingen gedaan door Google, de maker van Android.

Xiaomi Mi 10T Lite

Updates voor Xiaomi

Er wordt altijd veel geschreven over updates met vooral de logische vraag: wanneer krijg ik mijn update binnen? Helaas is dat niet altijd een concreet antwoord op te geven, vooral omdat updates vaak ook nog per regio uitgerold worden.

Lees ook: Dit zijn de beste Xiaomi-smartphones van dit moment

Daarnaast worden updates altijd eerst lokaal goedgekeurd door providers om te zorgen dat de toestellen na de update ook nog verbinding kunnen maken met het mobiele netwerk. Mocht je willen weten hoe dit precies in zijn werk gaat, wij hebben een uitgebreid artikel geschreven over updates en Android.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Daarnaast is het natuurlijk ook de vraag hoe vaak smartphones een update krijgen. Daar hebben we ook geen officieel antwoord op, maar we hebben wel een idee. Daar hebben we ook eerder uitgebreid over geschreven.

Lees ook: Zo vaak krijgt jouw Xiaomi-smartphone een software-update

Heb jij de update al?

Heb jij de nieuwe update naar Android 11 al binnen op jouw toestel? Laat het weten in de reacties!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo