Xiaomi launch-event op 25 juni: Mi Pad 4 wordt aangekondigd

Xiaomi launch-event op 25 juni: Mi Pad 4 wordt aangekondigd

Na het launch event van eind mei heeft Xiaomi de smaak te pakken. Vanmorgen verscheen de aankondiging van een nieuw launch event op 25 juni. Naast een aantal smartphones, zoals de Redmi 6 Pro kondigde Xiaomi ook de nieuwste MI Pad 4 aan als release. Deze Xiaomi-variant van de iPad oogt al even veelbelovend als de tegenhangers van iPhone die Xiaomi op de markt brengt. Wij zetten de specificaties op een rij

Hoe ziet de MI Pad 4 eruit?

Er zijn nog geen afbeeldingen van de MI Pad 4. Op grond van de firmware kunnen we ons wel een beeld schetsen. De MI Pad 4 krijgt naar verwachting een 8 inch beeldscherm met een, voor tablets unieke, 18:9 beeldverhouding. Er wordt gebruik gemaakt van smalle lijsten en een smalle metalen body. Het Full HD, LCD beeldscherm wordt uiteraard voorzien van veiligheidsglas.

MI Pad 4 aankondiging

Het beeld waarmee Xiaomi de MI Pad 4 vandaag aankondigde

Specificaties MI Pad 4

Zoals zo vaak bij Xiaomi zijn de specificaties ook hier weer veel belovend. Zo wordt gebruik gemaakt van de Snapdragon 660 processor. In combinatie met Android 8.1 Oreo en MIUI 10 zal dit een hele nieuwe gebruikerssensatie opleveren.

Ook de camera’s zijn met een 13 MP camera op de achterzijde en 5 MP camera aan de voorkant sterk voor dergelijke devices. Door gebruik van de Samsung┬áS5K5E8 sensor is videobellen veel gemakkelijker met deze MI Pad 4. Hiermee kan deze tablet nog makkelijker ingezet worden voor zakelijk gebruik.

Met een 6.600 mAh batterij is, afhankelijk van hoeveel je gebruikt, het sjouwen met opladers en powerbanks wel voorbij. De 5V/2A charger maakt de tablet geschikt voor snelladers.

Uit onderzoeken blijkt dat de markt voor tablets verzadigd is. Het aantal iPad-gebruikers blijft gelijk terwijl het aantal Android-tablet gebruikers afneemt. Het zou niet de eerste markt zijn die Xiaomi op de kop zet, dus wij wachten gespannen op het event waar de volledige specificaties duidelijk zullen worden.

MI PAD 4 hebben?

De Mi Pad zal dus op 25 juni aangekondigd worden, dan weten we alle details van deze nieuwe tablet.

via: firstpost.com & Gizmochina.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo