Redmi Note 10-serie: Xiaomi lanceert 4 nieuwe toestellen

Xiaomi heeft een aantal nieuwe toestellen gelanceerd: de Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10, Redmi Note 10S en de Redmi Note 10 5G.

Redmi Note-serie

In de populaire Redmi Not-serie zien we vaak betaalbare toestellen die bovenaan het budget-segment of onderaan het midden-segment zitten.

Met de lancering vandaag wordt de Redmi Note-serie uitgebreid met maar liefst vier toestellen, die elk hun eigen kenmerken en krachten hebben.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

De Xiaomi Redmi Note 10 Pro is een topper binnen het middensegment aldus Xiaomi. Dit zien we onder andere terug in de camera: met een 108 megapixel-exemplaar en bijbehorende software kun je bijzonder mooie plaatjes schieten.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Verder zien we dat de Redmi Note 10 Pro beschikt over een 6,67 inch AMOLED-scherm met een refreshrate van 120Hz. Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 732G (4G). Dit alles wordt van stroom voorzien door een 5020 mAh-accu.

Op het moment van schrijven zijn er nog geen prijzen beschikbaar. Wel weten we dat dit toestel vanaf 31 maart in de Nederlandse winkels ligt.

Redmi Note 10 copy
Redmi Note 10

Xiaomi Redmi Note 10

De Redmi Note 10 heeft een iets kleiner scherm met een afmeting van 6,43 inch AMOLED-display. Hier zien we verder een vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel en de mogelijkheid tot snelladen met 33W.

Er zijn 4 camera’s aanwezig op de Redmi Note 10: een 8 megapixel groothoek-camera, een 2 megapixel macro-camera, 2 megapixel dieptesensor en de hoofdcamera van 48 megapixel.

Onder de motorkap van de Redmi Note 10 zit de Snapdragon 678, eveneens met 4G.

Ook de prijs van de Redmi Note 10 is niet bekend en deze zal samen met de Redmi Note 10 Pro in de winkel liggen op 31 maart.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Redmi Note 10S en Redmi Note 10 5G

Over de Redmi Note 10S en Redmi Note 10 5G is nog niet alles bekend gemaakt. Deze komen in mei 2021 op de markt. Verder details zullen we op een later moment krijgen.

Software-updates

Naast de lancering van de Redmi Note 10-serie, deed Xiaomi nog een interessante uitspraak in het persbericht. Zo lieten ze weten dat de toestellen in de Redmi Note 10-serie maar liefst vier MIUI-updates krijgen en twee Android-updates.

Normaal gesproken lanceert Google één nieuwe Android-versie per jaar, waardoor je dus sowieso twee jaar op de nieuwste Android-versie kunt draaien.

Header-afbeelding: depositphotos.com | mayichao

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo