Xiaomi aanbiedingen bij Gearbest wegens introductie Xiaomi Mi 5 en Mi 4s

Xiaomi Mi 4s kleuren

Xiaomi aanbiedingen bij Gearbest wegens introductie Xiaomi Mi 5 en Mi 4s

Xiaomi heeft ter gelegenheid van de introductie van de Xiaomi Mi 5 veel aanbiedingen op Xiaomi producten. Veel smartphones en accessoires zijn in prijs verlaagd, maar met kortingscodes kun je ook onder andere de nieuwe Xiaomi Mi 5 en Xiaomi Mi 4s met korting als eerste in huis hebben.

Aanbiedingen wegens introductie Xiaomi Mi 5

De aanbiedingen zijn in het kader van de introductie van de Xiaomi Mi 5. Deze nieuwe telefoon is het nieuwe paradepaardje van Xiaomi. De telefoon heeft tot 128gb opslagcapaciteit, tot 4gb werkgeheugen en een fantastische 16 megapixel camera. De hele boel wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 820 processor, gemaakt door Qualcomm.

Alle Xiaomi aanbiedingen bekijken op Gearbest

Kortingscodes

Naast de aanbiedingen heeft Gearbest ook een aantal nieuwe kortingscodes. De Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32gb is met kortingscode NOTE3PRO voor slechts €221 te bestellen. De 16gb-variant is met code NOTE3PRO16 voor omgerekend €171 te koop. De Redmi Note 2 kost slechts €140 als je de kortingscodes NOTE232GB (zwarte versie) of NOTE232GBW gebruikt. De nieuwe Xiaomi Mi 4s is te bestellen voor omgerekend €315 met code MI4SGB. Als laatste koop je de Xiaomi Mi 5 voor €375 bij gebruik van de code MI532GB. De kortingscodes gelden bovenop de aanbiedingen ter gelegenheid van de lancering van de Mi 5.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo