Xiaomi Mi 4s, prachtige en uiterst goedkope smartphone

Xiaomi Mi 4s

Xiaomi kondigde 24 februari 2016 naast de Xiaomi Mi 5 ook de Xiaomi Mi 4s aan, een goedkopere smartphone met nog steeds prima specificaties.

Laagste prijzen bekijken voor Xiaomi Mi 4s

Xiaomi Mi 4s

Xiaomi toonde op het MWC in Barcelona de Mi 4s, een verbeterde versie van de Xiaomi Mi 4c uit 2015. De meeste specificaties van de Mi 4s komen overeen met die van de Mi 4c. De nieuwe smartphone van Xiaomi heeft een 5-inch full HD scherm, 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 808 chipset van Qualcomm. Daarnaast heeft de Mi 4s een accu met een capaciteit van 3260mAh, twee slots voor simkaarten en een 13 megapixel camera. Het geheugen is uit te breiden met een micro-SD kaart.

Xiaomi Mi 4s kleuren

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Verbeteringen

Toch zijn er ook een aantal duidelijke verbeteringen: de Mi 4s heeft 64GB aan intern geheugen, en de behuizing is van metaal gemaakt. Ook zit er op zowel de voor- als achterzijde een laag Gorrilla Glass, zodat je minder snel krasjes op je Xiaomi Mi 4s zult krijgen. De Mi 4s is in vier kleuren verkrijgbaar: goud, zilver, zwart en roze.

Xiaomi Mi 4s roze

De voorganger van de Mi 4s ondersteunde 4G, maar de Mi 4s zelf ondersteunt ook 4G+. Hiermee kunnen snelheden tot 600mbps gehaald worden, mits de provider dit ondersteunt.

Prijs

De Xiaomi Mi 4s gaat €236 kosten, wat een zeer aantrekkelijke prijs is voor zulke goede specificaties. De smartphone wordt echter voorlopig nog niet in Europa uitgebracht, omdat het Chinese bedrijf volgens de woordvoerder niet de juiste mensen heeft om dat uit te rollen. Wel kunnen Europese kopers de telefoon via onderstaande webshops kopen:

 

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!