Opnieuw specs en foto gelekt voor Xiaomi Mi 7

Het gerucht gaat al even dat eind deze maand de Xiaomi Mi 7 zal worden gelanceerd. Hoewel Xiaomi nog niets bevestigt lijkt het bericht steeds meer te kloppen. Zo is er een nieuwe set foto’s en specs gelekt. Wij praten je bij. Als je dat nog niet gedaan hebt kun je je uiteraard opgeven voor een vrijblijvend seintje zodra de Xiaomi Mi 7 te koop is.

Is dit de Xiaomi Mi 7?

Op onderstaande foto zou de Xiaomi Mi 7 te zien zijn.

Xiaomi Mi 7

De voor en achterkant van de Xiaomi Mi 7 en Mi 7+?

Van twee telefoons zien we de achterzijde. Wat onmiddellijk opvalt is de verticale dual camera met Notch en vingerafdruksensor. Tot nu toe heeft Xiaomi 3 verschillende types uitgebracht met een verticale camerapositie. Dit zijn de Xiaomi Mi Mix 2S, De Xiaomi Mi 6X en de Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Als je deze echter bekijkt zie je deze toestellen NIET op de foto. Men vermoedt dan ook dat we de Xiaomi Mi 7 en Xiaomi Mi 7+ zien.

Het valt op dat de Notch erg groot is in vergelijking met andere toestellen. Dit zou komen door de sensoren voor gezichtsherkenning. Ook aan de voorzijde valt op dat er een relatief brede onderlijst en Notch aan de bovenkant zijn verwerkt.

Specificatie-update

Naast de foto’s van de voor- en achterzijde is er ook een foto gelekt van de specificaties. Naast de codenaam “Dipper” vallen de volgende specificaties op:

  • De besturingssystemen MIUI 9 als schil voor Android 8.1.0 Oreo;
  • Het 6 GB RAM werkgeheugen;
  • De opslagcapaciteit van 128 GB

Kortom, Xiaomi produceert wederom een premium telefoon voor een budgetprijs. Dat deze supersnelle telefoon in het Nederlands is in te stellen maakt hem extra aantrekkelijk.

Xiaomi Mi 7 hebben?

Is dit toestel voor jou zo aantrekkelijk dat je hem nu al zou willen kopen? Geef je dan hieronder op voor een gratis seintje. Wij informeren jou dan als eerste waar en wanneer dit toestel te koop is!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

 

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo