Korting op veel Xiaomi producten tijdens Black Friday

Xiaomi korting aanbieding

Onlangs was het de elfde van de elfde, vooral in China bekend als Singles Day. Dat is de tegenhanger van de Amerikaanse Black Friday. Op deze dag verkopen winkels producten met enorme kortingen. Ook Xiaomi producten kunnen met flinke korting gekocht worden.

13% korting op computers en tablets, 8% op smartphones

Via de actiepagina van Gearbest kun je persoonlijke kortingscodes aan laten maken. Hiervoor moet je wel inloggen. Je ontvangt dan een code voor 13% korting op computers en tablets, of 8% korting op smartphones. Zo kun je de Xiaomi Mi Notebook Pro met 13% korting kopen, of de Xiaomi Mi A1 met 8% korting. De code’s zijn geldig tot 31 december 2017.

Flash sales en mega vouchers

Gearbest staat bekend om haar flash sales, waarbij de kortingen hoog kunnen oplopen. Ook tijdens Black Friday heeft Gearbest flash sales. Elke 12 uur zijn er andere aanbiedingen te vinden. Ook interessant zijn de mega vouchers. Hier vind je onder andere de Xiaomi Redmi 4X en Xiaomi Mi 5c met flinke kortingen.

Test je geluk met Lucky Bags

Ben jij Guus Geluk? Probeer dan een van de Lucky Bags. Gearbest vertelt niet wat er in zit, maar meldt wel dat het ingepakt is als cadeau, en dat het meer waard is dan je betaalt. Er zijn verschillende Xiaomi Lucky Bags beschikbaar.

Actiepagina bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo