Xiaomi Redmi-koffer gelanceerd: reizen als echte MiFan

Natuurlijk kennen we Xiaomi (en Redmi) van allerlei producten. Van smartphones, tot accessoires tot smart home en nog veel meer. Maar ze lanceren ook andere producten, zoals bijvoorbeeld dit Redmi-koffer. Een koffer ja.

Redmi-koffer

Het Redmi-koffer heeft de kenmerkende rode kleur en een formaat van 20 inch, met afmetingen van 375 x 225 x 550mm. Daarnaast weegt het geheel 3,3 kilo en kun je er 38 liter in kwijt.

Oclean Z1 slimme tandenborstel (TIP)
€ 36,52 € 50
Verlopen

Daarnaast zien we dat het koffer voorzien is van een zogenaamd TSA-slot, waar je met cijfers het geheel op slot kunt doen. Dit TSA-slot zorgt ervoor dat het ook toegestaan is om ermee naar Amerika te reizen, waar dit verplicht gesteld is.

Nog meer…?

Het is een opvallende verschijning en we zijn er eigenlijk vrij zeker van dat deze opvalt op de bagageband als je hem weer moet ophalen.

Natuurlijk zitten er vier wieltjes onder die, volgens de fabrikant, extra stil zijn. Of dit echt een feature is moeten we ons natuurlijk afvragen, maar het werd expliciet genoemd door de maker.

Wil jij ook in stijl op vakantie, dan is dit Redmi-koffer wellicht iets voor jou. Hij is niet in Nederland verkrijgbaar en wordt daarmee natuurlijk nog unieker als je er hier mee rond loopt. Onderstaand de actuele prijzen van dit koffer.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!