Xiaomi Redmi-koffer gelanceerd: reizen als echte MiFan

Natuurlijk kennen we Xiaomi (en Redmi) van allerlei producten. Van smartphones, tot accessoires tot smart home en nog veel meer. Maar ze lanceren ook andere producten, zoals bijvoorbeeld dit Redmi-koffer. Een koffer ja.

Redmi-koffer

Het Redmi-koffer heeft de kenmerkende rode kleur en een formaat van 20 inch, met afmetingen van 375 x 225 x 550mm. Daarnaast weegt het geheel 3,3 kilo en kun je er 38 liter in kwijt.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast zien we dat het koffer voorzien is van een zogenaamd TSA-slot, waar je met cijfers het geheel op slot kunt doen. Dit TSA-slot zorgt ervoor dat het ook toegestaan is om ermee naar Amerika te reizen, waar dit verplicht gesteld is.

Nog meer…?

Het is een opvallende verschijning en we zijn er eigenlijk vrij zeker van dat deze opvalt op de bagageband als je hem weer moet ophalen.

Natuurlijk zitten er vier wieltjes onder die, volgens de fabrikant, extra stil zijn. Of dit echt een feature is moeten we ons natuurlijk afvragen, maar het werd expliciet genoemd door de maker.

Wil jij ook in stijl op vakantie, dan is dit Redmi-koffer wellicht iets voor jou. Hij is niet in Nederland verkrijgbaar en wordt daarmee natuurlijk nog unieker als je er hier mee rond loopt. Onderstaand de actuele prijzen van dit koffer.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo