Xiaomi Amazfit GTR Titanium en Glitter Editon officieel

Xiaomi heeft met subbrand Amazfit flink het tempo erin rondom nieuwe productlanceringen. Nu is het aan de beurt aan twee nieuwe versies van de Amazfit GTR: de Titanium en Glitter edition.

Amazfit GTR

De Amazfit GTR is een bijzondere smartwatch op een aantal vlakken, waaronder de accuduur. Met een accuduur van maar liefst 24 dagen is het geen kleine jongen in de smartwatch-wereld. Dat is ook precies de lijn die ze hebben doorgetrokken in deze nieuwe modellen.

Bekijk nieuwe modellen Xiaomi Amazfit GTR

De standaard-accuduur is 24 dagen en dit kan nog flink verhoogd worden als je hem alleen als horloge gebruikt. Nu is natuurlijk de vraag of je dan een smartwatch nodig hebt, maar dat terzijde.

De Amazfit GTR Titanium en Glitter beschikken beide over een waterdichte behuizing en hebben de mogelijkheid een twaalftal activiteiten te meten. Meer over de werking van deze smartwatch, check onze Amazfit GTR-review.

Twee nieuwe edities

De Amazfit GTR Titanium heeft een kastgrootte van 47mm, de Glitter editon die gericht is op vrouwen heeft een doorsnee van 42mm en is daarmee dus iets kleiner.

Beide hebben een eigen uniek uiterlijk, waarbij er ook andere bandjes meegeleverd worden dan bij de standaardmodellen. Vooral doordat de Titanium-versie gemaakt is van een lichter materiaal, zou dit het draagcomfort moeten vergroten lezen we op de productpagina’s.

Amazfit GTR Titanium en Glitter edition kopen

Ben je voornemens de Amazfit GTR Titanium of de Glitter te kopen, dan is de lancering daar een mooi moment voor, omdat je korting krijgt op aanschaf van deze watches. Meer info en actuele prijzen via de linkjes hieronder.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!