Xiaomi Amazfit GTR Titanium en Glitter Editon officieel

Xiaomi heeft met subbrand Amazfit flink het tempo erin rondom nieuwe productlanceringen. Nu is het aan de beurt aan twee nieuwe versies van de Amazfit GTR: de Titanium en Glitter edition.

Amazfit GTR

De Amazfit GTR is een bijzondere smartwatch op een aantal vlakken, waaronder de accuduur. Met een accuduur van maar liefst 24 dagen is het geen kleine jongen in de smartwatch-wereld. Dat is ook precies de lijn die ze hebben doorgetrokken in deze nieuwe modellen.

De standaard-accuduur is 24 dagen en dit kan nog flink verhoogd worden als je hem alleen als horloge gebruikt. Nu is natuurlijk de vraag of je dan een smartwatch nodig hebt, maar dat terzijde.

De Amazfit GTR Titanium en Glitter beschikken beide over een waterdichte behuizing en hebben de mogelijkheid een twaalftal activiteiten te meten. Meer over de werking van deze smartwatch, check onze Amazfit GTR-review.

Amazfit GTR Titanium 2

Twee nieuwe edities

De Amazfit GTR Titanium heeft een kastgrootte van 47mm, de Glitter editon die gericht is op vrouwen heeft een doorsnee van 42mm en is daarmee dus iets kleiner.

Amazfit GTR Glitter

Beide hebben een eigen uniek uiterlijk, waarbij er ook andere bandjes meegeleverd worden dan bij de standaardmodellen. Vooral doordat de Titanium-versie gemaakt is van een lichter materiaal, zou dit het draagcomfort moeten vergroten lezen we op de productpagina’s.

Amazfit GTR Titanium en Glitter edition kopen

Ben je voornemens de Amazfit GTR Titanium of de Glitter te kopen, dan is de lancering daar een mooi moment voor, omdat je korting krijgt op aanschaf van deze watches. Meer info en actuele prijzen via de linkjes hieronder.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo