DX aanbiedingen: Xiaomi Mi 4, Redmi 2 en Yi Action Camera

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

Het komt niet vaak voor dat Dealextreme aanbiedingen plaatst, vaak gaat het slechts om schijn aanbiedingen, waarbij de prijs helemaal niet lager is. Vandaag begint echter een nieuwe échte actie, waarbij je onder andere minder betaald voor de Xiaomi Mi 4, Xiaomi Redmi 2 en de Xiaomi Yi Action Camera. Zo betaal je voor de Redmi 2 slechts €107,61 inclusief verzending!

Aanbieding: Xiaomi Mi 4

Het eerste product dat in prijs is verlaagd is de Xiaomi Mi 4. Deze telefoon is op dit moment het flagshipmodel van Xiaomi, en in plaats van €236,20 betaal je €211,73. De Xiaomi Mi 4 heeft een groot 5 inch full HD scherm, met een hogere resolutie dan de iPhone 6. Verder heeft de smartphone een 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 quad-core processor en 3GB werkgeheugen.

Nieuwe prijs: €211,73.
Aanbieding bekijken

Aanbieding: Xiaomi Yi Camera

De Xiaomi Yi Camera is Xiaomi’s eerste actioncamera, vergelijkbaar met de GoPro. De camera’s hebben zelfs dezelfde chips, waardoor het beeld net zo goed is. Je betaalt voor de Xiaomi Yi Camera wel een stuk minder: Dealextreme verkoopt hem nu vanaf €67,09.

Nieuwe prijs: €67,09
Aanbieding bekijken

Aanbieding: Xiaomi Redmi 2

Ook de Xiaomi Redmi 2 is in prijs verlaagt. De Redmi-serie is Xiaomi’s serie goedkopere telefoons, met net niet de nieuwste specficaties. Een prima telefoon dus als je niet op zoek bent naar het nieuwste. De telefoon heeft een 4,7 inch HD scherm, een 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 410 64-bit processor en 1gb werkgeheugen. De telefoon ondersteunt 4G.

Nieuwe prijs: €107,61
Aanbieding bekijken

Aanbieding: Xiaomi Pistons 2 Earphones

Dealextreme heeft ook de prijs van de Xiaomi Pistons 2 Earphones verlaagd. Deze earphones of oordopjes zijn gemaakt van speciaal beryllium, een metaal waardoor het geluid beter klinkt. De earphones worden worden alom geprezen door gebruikers, en zijn verkrijgbaar in zowel wit als zilver.

Nieuwe prijs: €16,81
Aanbieding bekijken

Overige producten

Daarnaast kun je ook een USB-lamp met korting kopen, en de Xiaomi Mi Box. De actiepagina kun je hier vinden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo