Do-not-disturb elke avond automatisch aan laten zetten

MIUI Tips

Xiaomikopen.nl tips

Wie goed wil slapen, wil niet gestoord worden door inkomende Whatsappjes, Facebook-berichten en andere notificaties. Xiaomi telefoons hebben geen knop om het geluid uit te zetten, dit gaat namelijk via de instellingen. Vergeet je wel eens ’s a avonds je telefoon op stil te zetten? Het is mogelijk om dit automatisch elke avond te laten doen.

Automatisch do-not-disturb aan laten zetten

Om deze feature te actieveren ga je naar instellingen, en kies je voor ‘niet storen’. Tik nu op het pijltje naast ‘silence all disturbances’. Kies nu voor tijdsinstellingen en stel een tijd in. Via de herhalen-optie kun je kiezen of je telefoon automatisch elke dag op stil moet, alleen op werkdagen of volgens een heel ander patroon.

Als je een Xiaomi Mi Band hebt kun je een optie activeren waarbij je telefoon automatisch op stil wordt gezet als de Mi Band merkt dat je op bed ligt. Hiervoor is wel een constance connectie met bluetooth vereist.

De laatste stap is het activeren van de geplande stiltes, die doe je door de schakelaar aan te zetten bij ‘herhalen niet storen tijd’.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo