Aanbieding: korting op de Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router bij Gearbest

Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router

Aanbieding: Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router in de aanbieding bij Gearbest

Gearbest verkoopt tijdelijk de Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router tijdelijk voor een lagere prijs. De nieuwe, tijdelijke prijs is $28,99, omgerekend ongeveer 26 Euro. De router is klein, maar erg snel en heeft uitgebreide instellingen.

Xiaomi Mi Wi-Fi Mini in de aabieding

Gearbest, een van de door ons aanbevolen webwinkels, stunt wel vaker met de prijzen van Xiaomi producten. Deze week is de Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router dus aan de beurt. Het apparaatje is te koop voor $28,99. Dezelfde prijs geldt voor het bestellen via het Europese warehouse. Het voordeel van bestellen via dit warehouse is dat je je bestelling sneller in huis hebt, en geen douane- of inklaringskosten hoeft te betalen.

Xiaomi Mi Wi-Fi Mini bekijken op Gearbest

Xiaomi Mi Wi-Fi Mini

De Xiaomi Mi Wi-Fi Mini is een kleine, maar snelle router. De router heeft twee antennes, die uitgeklapt kunnen worden. De eerste antenne zendt een 2.4GHZ signaal uit, de andere een 5.0GHZ signaal. Eerstgenoemde komt verder, maar het 5.0GHZ signaal is sneller. Naast een nieuw Wi-Fi netwerk opzetten kun je de Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router ook gebruiken om je huidige netwerk uit te breiden en zo dus overal bereik te krijgen.

De Xiaomi Mi Wi-Fi Mini heeft ook een USB-poort zodat je draadloos kunt printen of een harde schijf kunt aansluiten.  De router is zowel via een website als app te besturen. Je kunt de belangrijkste instellingen aanpassen, zoals het wachtwoord en de naam van je netwerk. Er zijn ook uitgebreidere opties beschikbaar, zoals het gebruiken van een VPN waardoor je veiliger kunt browsen.

Een ander belangrijk voordeel van de Xiaomi Mi Wi-Fi Mini router is dat je er eigen software naar keuze op kunt installeren. De route ris bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met openWRT software. Die software geeft je veel meer extra mogelijkheden waardoor je je netwerk nog sneller kunt maken.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo