Xiaomi producten bestellen via Gearbest.com

Gearbest is een van de webshops die je vaak op deze website tegen komt, bijvoorbeeld in de prijsvergelijker. Dat komt omdat we Gearbest een betrouwbare webshop vinden, die veel Xiaomi producten levert tegen prima prijzen en snelle verzending.

Gearbest.com bekijken

Producten op Gearbest

Gearbest heeft een uitgebreide collectie Xiaomi producten. Gearbest verkoopt alleen originele producten, dus je raakt niet opgescheept met een namaakartikel. De webshop heeft duidelijke product pagina’s waarop je alle specificaties van een product kunt vinden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je op elke productpagina vragen stellen over het product en de vragen en antwoorden van anderen lezen.

Pre-orders

Gearbest is een van de weinige webshops die pre-orders aanbiedt op Xiaomi producten. Pre-orders zijn reserveringen voor als het product gelanceerd wordt. Op die manier ben je er zeker van dat je het product zal kan bestellen zodra deze in de verkoop gaat. Gearbest geeft altijd een verwachte leverdatum, en betalen hoeft pas een paar dagen voor je pre-order verzonden wordt. De webshop biedt vaak ook een kleine korting op pre-orders.

Verzending en betalen

Standaard biedt Gearbest gratis verzending aan. Deze gratis verzendmethode is behoorlijk snel vergeleken met andere Chinese webshops: je ontvangt je product binnen 7 tot 15 werkdagen. Snellere verzending is mogelijk tegen een meerprijs. Betalen op Gearbest kan onder andere via Paypal, een betalenmethode die wij aanraden omdat Paypal kan bemiddelen mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met je bestelling.

Snelle verzending via het EU warehouse

Gearbest heeft ook een EU warehouse, wat betekent dat producten al in Europa zijn. Verzending is dus sneller en een ander belangrijk voordeel is dat je geen invoerrechten of extra belasting hoeft te betalen, omdat de producten zich al in Europa bevinden.

Klantenservice

Gearbest beschikt over een vriendelijke klantenservice, met snelle reacties omdat er 24 uur per dag en 7 dagen per week gewerkt wordt. Je kunt altijd een vraag stellen via email of livechat. Via de livechat ontvang je sneller een reactie, maar vaak is het handiger om email te gebruiken als je een langere vraag hebt.

Garantie

Gearbest is ook heel duidelijk over de garantie die het biedt op al haar producten. Je kunt binnen 45 dagen na aankoop je geld terug krijgen als het bestelde product defect is, of als je gewoon van gedachten verandert bent. Ook biedt het bedrijf gratis reparatie binnen 360 dagen na aankoop. Je betaalt zelf wel de verzending.

Conclusie

Kortom, Gearbest is een betrouwbare keuze als je Xiaomi producten wilt bestellen. Prijzen zijn laag, en via pre-orders kun je nog wat korting krijgen. Bestellingen komen snel aan, en dankzij de garantie en goede klantenservice worden problemen altijd goed opgelost.

Gearbest.com bekijken

MiFans
Logo