Opening Xiaomi-winkels in Nederland voorlopig gepauzeerd

Het was groot nieuws: Xiaomi zou een aantal winkels in Nederland openen waar klanten Xiaomi-producten konden ervaren. Er is echter een vertraging opgetreden.

Fysieke Xiaomi-winkels

In een tijd waar steeds meer online gebeurt, is het nog steeds essentieel om consumenten ook de mogelijkheid te geven producten ‘aan te raken’ in een fysieke winkel.

Dat is dan ook precies de reden dat Xiaomi winkels gaat openen in verschillende Europese landen. Ook Nederland is hier onderdeel van. Na de aankondiging van het openen van deze winkels was het akelig stil en kregen wij ook regelmatig de vraag van lezers wanneer dit zou gaan gebeuren.

Xiaomi Mi Note 10

Vertraging

Het is op dit moment nog steeds niet bekend wanneer de winkels gaan openen, maar er wordt in ieder geval aangegeven dat het nog niet van de baan is.

‘Momenteel zijn we nog op zoek naar de juiste partners en zijn we nog volop in gesprek met partijen’, zegt Abi Go, senior product marketing manager tegen Androidworld.

Hieruit mogen we dus concluderen dat de opening van de Xiaomi-winkels voorlopig on hold is en er nog weinig concreet is hieraan. De zoektocht naar partners is nog steeds bezig.

En nu dan?

Natuurlijk kun je naar het buitenland gaan om een fysieke Xiaomi-winkel te bezoeken, zoals bijvoorbeeld in Madrid. Maar gelukkig is het nog steeds mogelijk Xiaomi te kopen in Nederland.

We houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten over de opening van de fysieke Xiaomi-winkels in Nederland.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!