Opening Xiaomi-winkels in Nederland voorlopig gepauzeerd

Xiaomi Mi Store fysieke winkels

Het was groot nieuws: Xiaomi zou een aantal winkels in Nederland openen waar klanten Xiaomi-producten konden ervaren. Er is echter een vertraging opgetreden.

Fysieke Xiaomi-winkels

In een tijd waar steeds meer online gebeurt, is het nog steeds essentieel om consumenten ook de mogelijkheid te geven producten ‘aan te raken’ in een fysieke winkel.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dat is dan ook precies de reden dat Xiaomi winkels gaat openen in verschillende Europese landen. Ook Nederland is hier onderdeel van. Na de aankondiging van het openen van deze winkels was het akelig stil en kregen wij ook regelmatig de vraag van lezers wanneer dit zou gaan gebeuren.

Xiaomi Mi Note 10 6
Xiaomi Mi Note 10

Vertraging

Het is op dit moment nog steeds niet bekend wanneer de winkels gaan openen, maar er wordt in ieder geval aangegeven dat het nog niet van de baan is.

‘Momenteel zijn we nog op zoek naar de juiste partners en zijn we nog volop in gesprek met partijen’, zegt Abi Go, senior product marketing manager tegen Androidworld.

Hieruit mogen we dus concluderen dat de opening van de Xiaomi-winkels voorlopig on hold is en er nog weinig concreet is hieraan. De zoektocht naar partners is nog steeds bezig.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

En nu dan?

Natuurlijk kun je naar het buitenland gaan om een fysieke Xiaomi-winkel te bezoeken, zoals bijvoorbeeld in Madrid. Maar gelukkig is het nog steeds mogelijk Xiaomi te kopen in Nederland.

We houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten over de opening van de fysieke Xiaomi-winkels in Nederland.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo