Opening Xiaomi-winkels in Nederland voorlopig gepauzeerd

Het was groot nieuws: Xiaomi zou een aantal winkels in Nederland openen waar klanten Xiaomi-producten konden ervaren. Er is echter een vertraging opgetreden.

Fysieke Xiaomi-winkels

In een tijd waar steeds meer online gebeurt, is het nog steeds essentieel om consumenten ook de mogelijkheid te geven producten ‘aan te raken’ in een fysieke winkel.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Dat is dan ook precies de reden dat Xiaomi winkels gaat openen in verschillende Europese landen. Ook Nederland is hier onderdeel van. Na de aankondiging van het openen van deze winkels was het akelig stil en kregen wij ook regelmatig de vraag van lezers wanneer dit zou gaan gebeuren.

Xiaomi Mi Note 10 6
Xiaomi Mi Note 10

Vertraging

Het is op dit moment nog steeds niet bekend wanneer de winkels gaan openen, maar er wordt in ieder geval aangegeven dat het nog niet van de baan is.

‘Momenteel zijn we nog op zoek naar de juiste partners en zijn we nog volop in gesprek met partijen’, zegt Abi Go, senior product marketing manager tegen Androidworld.

Hieruit mogen we dus concluderen dat de opening van de Xiaomi-winkels voorlopig on hold is en er nog weinig concreet is hieraan. De zoektocht naar partners is nog steeds bezig.En nu dan?

Natuurlijk kun je naar het buitenland gaan om een fysieke Xiaomi-winkel te bezoeken, zoals bijvoorbeeld in Madrid. Maar gelukkig is het nog steeds mogelijk Xiaomi te kopen in Nederland.

We houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten over de opening van de fysieke Xiaomi-winkels in Nederland.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij