Fysieke Xiaomi Mi Stores gepland in Nederland

Xiaomi Mi Store fysieke winkels feat

Na de eerdere aankondiging van Xiaomi dat er in Nederland fysieke winkels zouden komen, zijn er nu degelijk signalen dat Xiaomi bezig is deze op te zetten. We kunnen dan vol verwachting uitkijken naar de opening Xiaomi Mi Stores in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Xiaomi Mi Stores eerder aangekondigd

Op het Benelux launch-event van Xiaomi in maart van dit jaar, heeft Xiaomi het al bekend gemaakt: er komt een webshop en fysieke winkels in Nederland. Dat dit tijdbestek niet over jaren zou gaan, was ook wel bekend. Ook ons vermoeden dat andere landen initieel meer focus zouden krijgen, bleek te kloppen. Toch lijkt nu ook Nederland aan de beurt voor fysieke winkels van onze favoriete Chinese fabrikant.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Xiaomi vacatures…

Het nieuws komt niet uit de perskoker van Xiaomi zelf, maar heeft alles te maken met de openstelling en publicatie van vacatures. Zo is er op de officiƫle community-pagina van Mi.com een vacature te zien voor Shopmanagers en Assistent Shopmanagers te Rotterdam en Amsterdam. Bij de launch is eerder al te kennen gegeven, dat Den Haag ook bij het rijtje thuishoort en dat hier ook een Xiaomi Mi Shop zal worden opgezet. Daarnaast is men ook op zoek naar een Product Sales Manager voor de BeNeLux.

Xiaomi Mi Store fysieke winkels
Via: Wikimedia Commons | Raysonho, CC

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De Mi Stores in Nederland

In de Xiaomi Mi Stores zullen o.a. smartphones, wearables, laptops, televisie & audio en huishoudelijke IoT producten verkocht worden. Mi Fans kunnen zich vooral ook verheugen op de experience afdeling, die ingericht gaat worden. Zo kunnen bezoekers nieuwe producten testen en zullen er workshops gegeven worden.

Natuurlijk zijn momenteel al meerdere Nederlandse winkels, waar Xiaomi wordt verkocht. Hieronder hebben we de grootste shops geplaatst.

Betrouwbare Nederlandse Xiaomi shops

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vele internationale winkels, die vaak scherpe aanbiedingen hebben. Let hierbij wel altijd op de plaats van verzending en lees waar je op moet letten bij het kopen van Xiaomi producten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo