Xiaomi Smartknow tandpasta dispenser: dit kun je ermee

Xiaomi Smartknow tandpasta dispenser

Het dopje op de tandpasta draaien, aangekoekte tandpasta op je tandenborstel of het laatste restje uit de tube knijpen. We hebben allemaal zo onze eigen ervaring met tandpastatubes. De Xiaomi Smartknow brengt daar voorgoed verandering in.

Xiaomi Smartknow

We zijn inmiddels wel gewend dat Xiaomi bijzondere producten creëert. Tandenpoetsen stond tot voor kort alleen nog niet in het middelpunt van de aandacht bij het merk. Totdat ze via crowdfunding een samenwerking aangingen en deze tandpasta dispenser op de markt brachten.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Maar, laat je niet foppen door het concept, want Xiaomi heeft goed nagedacht over het gebruiksgemak én hygiëne. Je mond wordt met de Xiaomi Smartknow zelfs een stukje schoner.

Xiaomi Smartknow tandpasta dispenser

De Smartknow is voorzien van UV-lampen, in zowel de machine als in het glas. Dat licht zorgt ervoor dat bacteriën geen kans op overleven hebben wanneer je de tandenborstel regelmatig in het glas neerzet. Volgens Xiaomi doodt het licht namelijk 99,99% van alle bacteriën. Waarschijnlijk een stuk meer dan wanneer je je tandenborstel gewoon in de open lucht in de badkamer laat staan.

Staan, hangen en een USB-oplader

Heb je geen plek meer op je wastafel? Dat is het mogelijk om de Xiaomi Smartknow op te hangen aan je muur. Dat kan door middel van een beetje lijm, maar je kunt er zelf ook een plakstrip aan vastmaken. Je hoeft dus geen gaatjes te boren in je badkamermuur.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Het UV-licht van de tandpasta dispenser gebruikt uiteraard stroom, net als het bakje waar je de tandenborstel in zet. Deze batterijen gaan 30-60 dagen mee, waarna je ze kunt opladen via een ingebouwde USB-poort.

Het is heel eenvoudig om een tube tandpasta vast te maken in de Smartknow. Door middel van een universele opening aan de bovenkant van het apparaat kun je vrijwel iedere soort tandpasta vastzetten.

Xiaomi Smartknow Tandpasta dispenser
Via: gearbest.com

Wil je het apparaat eens goed schoonmaken, of is er tandpasta gemorst? Dan kun je de bovenkant van het apparaat gemakkelijk opendraaien. De binnenkant van de Smartknow is IPX4 waterdicht.

De Xiaomi Smartknow is dus een bijzonder apparaat, met even bijzondere eigenschappen. Want hoewel je er niet bij stilstaat, is je tandenborstel natuurlijk altijd vatbaar voor bacteriën. En als door het UV-licht verzekerd bent dat je tandenborstel ook daadwerkelijk schoon is, krijg je ook direct een frisser gevoel in je mond.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo