Xiaomi Redmi Pro nu te bestellen bij Gearbest vanaf €270

Xiaomi Redmi Pro dubbele camera geborstel aluminium

Xiaomi Redmi Pro dubbele camera geborstel aluminium

De Xiaomi Redmi Pro, die vorige maand gelanceerd werd, is vanaf nu te bestellen bij Gearbest. De telefoon is Xiaomi’s topmodel in haar budgetserie. De telefoon heeft onder andere 3gb werkgeheugen, 4G, een dubbele camera voor betere foto’s en een 5.5 inch scherm.

Xiaomi Redmi Pro

De Xiaomi Redmi Pro is dus het nieuwe topmodel in de budgetserie van Xiaomi. De telefoon heeft een groot 5.5 inch full HD scherm. De smartphone wordt aangedreven door een Helio X20 of X25 processor. Dat is afhankelijk van het model dat je kiest. Je kunt namelijk kiezen voor 32 of 64gb opslagruimte. Beide modellen hebben 3gb werkgeheugen.

Speciaal aan de Xiaomi Redmi Pro is de dubbele camera aan de achterkant. Hiermee kunnen foto’s met een mooie wazige achtergrond gemaakt worden. Verder is de afwerking van de telefoon opvallend voor een budgettelefoon. Er is namelijk gekozen voor geborsteld aluminium.

Vanaf nu te bestellen bij Gearbest

De Xiaomi Redmi Pro is vanaf nu te bestellen bij Gearbest. Op 13 oktober worden de eerste telefoons pas geleverd, dus je hoort dan bij de eerste gebruikers. Afhankelijk van het model betaal je €270 of €295.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo