Xiaomi Redmi 3S+ alleen offline te koop

Xiaomi Redmi 3S+ toestellen

Xiaomi Redmi 3S+ toestellenXiaomi staat bekend om relatief goedkope toestellen in combinatie met goede specificaties. Helaas groeit het bedrijf de laatste tijd niet meer zoveel als de concurrentie. Hoewel de laatste tijd ontzettend veel smartphones zijn uitgebracht, is Xiaomi van nummer één op de Chinese markt, naar de vierde plaats gezakt. De bedrijven die nu de eerste drie plekken in beslag nemen zijn Oppo, Vivo en Huawei. Dit zijn toevallig alledrie bedrijven, die ook veelvuldig aanwezig zijn op de offline markt. Xiaomi is altijd meer een online bedrijf geweest. In het begin werkte dat goed, omdat mensen goede toestellen konden kopen voor lage prijzen. Maar die formule lijkt niet meer genoeg te zijn. Xiaomi schijnt nu de link te hebben gelegd tussen de dalende verkopen en het ontbreken van het bedrijf op de offline markt. Het bedrijf zet een stap in de goede richting met de Xiaomi  Redmi 3S+. Dit toestel zal zelfs alleen maar offline te verkrijgen zijn.

Xiaomi Redmi 3S+ specificaties

De Redmi 3S+ sluit zich aan bij de Redmi 3S familie als het offline zusje. Het toestel heeft een 5 inch 1280 x 720p display, een Snapdragon 430 SoC processor en een 4100mAh batterij. Binnenin vinden we 2GB RAM en 32GB intern geheugen. Aan de voorkant van het toestel zit een 13 megapixel camera en aan de voorkant een 5 megapixel camera. De Redmi 3S is voor omgerekend 127 euro te koop. Maar dus niet online…

Offline markt

In india, een grote afnemer van Chinese smartphones, wordt de meerderheid van de toestellen gewoon in fysieke winkels verkocht. De Redmi 3S+ zal in India te koop zijn in de grotere winkelketens in ongeveer 7000 filialen. Tijd zal uitwijzen of dit genoeg is om Xiaomi weer op nummer één te krijgen.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo