Deze Xiaomi-producten zijn ideaal tegen de hitte

Als het warm is, vliegen de ventilators en airco’s als warme broodjes over de toonbank. Ook Xiaomi biedt een aantal verkoelende producten aan wij zetten er drie voor je op een rij.

Xiaomi verkoelt

Door de vele submerken die Xiaomi voert, is er een grote verscheidenheid aan producten. Zo zijn er ook producten die je niet meteen zou verwachten en ‘verkoelers’ vallen ook onder die categorie.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Toch biedt Xiaomi meerdere, verschillende ventilatoren aan die één of meerdere functies vervullen. Wij hebben er vandaag drie voor je uitgezocht, inclusief de bijbehorende prijzen, die interessant zijn om beter te bekijken.

Er zit ook een draagbaar exemplaar op een accu bij, die je zo mee kunt nemen om jezelf onderweg te verkoelen. Maar voordat je het zelfs van het lezen warm krijgt, gaan we beginnen met het lijstje.

Xiaomi Mijia 1X DC slimme ventilator

Dit is de grote jongen onder de Xiaomi-ventilators en biedt veel verkoeling door zijn formaat. De Xiaomi Mijia 1X DC is een staand exemplaar, waardoor je hem dus overal op de vloer kunt neerzetten, uiteraard binnen bereik van een stopcontact.

Deze ventilator is ook nog eens ‘slim’. Dat wil zeggen dat je hem onder andere kunt bedienen door er tegen te spreken. Dit kan niet in het Nederlands, maar hoeft gelukkig ook niet in het Chinees. Je mag dit gewoon in het Engels doen.

Deze ventilator wordt goed verkocht in China en daarbuiten, waarbij de prijs weer aantrekkelijk is, zoals we dat van Xiaomi gewend zijn. Actuele prijzen van de Xiaomi Mijia 1X DC kun je hieronder vinden.

Xiaomi Happy Life 3 in 1 ventilator zonder bladen

De Xiaomi Happy life 3 in 1 ventilator is een stuk compacter en geeft dan ook veel minder verkoeling. Het doel van deze kleine ventilator is dan ook heel anders: dit is eigenlijk een tafel (of bureau) model en verkoelt zonder bladen. Deze Xiaomi-fan zorgt dat de lucht verplaatst wordt en je zo toch wat afkoelt op warme dagen.

Stroom krijgt deze via USB, maar er zijn nog meer functies. Het is – zoals de naam doet vermoeden – een apparaat dat drie dingen kan doen. Naast koelen, is het ook een luchtbevochtiger, dat vanuit het waterreservoir onderop wordt gedaan.

Als laatste kan dit stijlvolle product ook dienst doen als LED-lamp. Nu is dit laatste misschien niet de functie waar je op wacht, maar volgens de foto’s geeft het wel een mooi effect!

Xiaomi happy life mini ventilator (3 in 1)
€ 24,87 € 35,53
BGfan28
Verlopen

Xiaomi draagbare mini ventilator

Deze draagbare Xiaomi-ventilator is de kleinste van het stel en biedt wel een extra functie. Deze is namelijk draagbaar. Je kunt hem meenemen in je tas of rugzak en zo ook onderweg verkoeling krijgen.

Deze mini-fan wordt door een kleine accu voorzien van stroom en biedt de nodige verkoeling als er niets anders voorhanden is. De prijs is ook interessant, voor een paar euro kun je deze al aanschaffen.

Heb jij al wat verkoeling kunnen vinden?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo