Xiaomi opent shop-in-shop bij MediaMarkt

Xiaomi contact

Xiaomi heeft in november 2020 haar eerste shop-in-shop bij de MediaMarkt (Amsterdam Arena) geopend, waarbij verschillende Xiaomi-producten kunnen worden ervaren.

Xiaomi en winkels

Xiaomi opende eerder in 2020 de eerste fysieke winkel in Nederland, in Rotterdam. Naast de plannen om nog meer winkels te openen in Nederland, is Xiaomi ook een samenwerking aangegaan met MediaMarkt om shop-in-shops te openen.

Deze speciale afdeling binnen de MediaMarkt zal producten verkopen van de Chinese fabrikant, waaronder smarthome-producten en Xaomi smartphones. Naast het kopen, is het ook mogelijk de producten te ervaren.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.364 Xiaomi-fans gingen je voor!

Visie en uitbreiding

Xiaomi’s Managing Director Benelux Daisy Hu zegt het volgende hierover:

“Onze visie is om innovaties voor iedereen toegankelijk te maken en mensen in staat te stellen een beter leven te leiden door middel van nieuwe technologieën – en dat alles tegen toegankelijke, eerlijke prijzen. Om deze visie te realiseren zullen we, samen met MediaMarkt als leidend retailbedrijf voor consumentenelektronica, in de toekomst nog meer van onze innovatieve smartphones en IoT-producten naar Nederland brengen”

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Nog meer winkels

Xiaomi wil niet alleen online de Nederlandse markt gaan veroveren, ook offline gaan ze aan de slag. Zo zijn er plannen om het aantal winkels in Nederland verder uit te breiden in 2021. Gedurende de opening in november 2020 worden er diverse prijzen weggegeven en zijn er interessante aanbiedingen te vinden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo