Eerste Xiaomi Mi Store in Nederland opent 2 oktober 2020

Na lang wachten is het eindelijk zover. Xiaomi’s Mi Store in Rotterdam opent zijn deuren. De allereerste Mi Store van Nederland is daarmee een feit.

Lang wachten wordt eindelijk beloond

Ruim een jaar geleden werden we op de hoogte gebracht dat er fysieke Xiaomi Mi Stores in Nederland op de planning van Xiaomi stonden. Maar wanneer, dat was nog even de vraag.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Wel zagen we steeds meer hints voorbij komen en zelfs vacatures online staan. Een tijdje dachten we dat de winkels al in februari 2020 zouden openen, maar dat bleek achteraf ook niet zo te zijn. Daarom is het erg fijn dat hoge woord er eindelijk uit is.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Opening van winkel wordt ‘event’

Op de Facebook pagina van Mi Store Benelux wordt het evenement van 2 oktober gedeeld met volgers. Hoewel er nog niet veel wordt prijsgegeven, zijn er wel enkele dingen bekendgemaakt. Zo weten we dat de winkel op vrijdag 2 oktober om 12 uur zijn deuren opent, maar ook dat er prijzen te winnen zijn.

Hoe je die prijzen kunt winnen blijft volgens Mi Store Benelux nog eventjes geheim, maar het feit dat de winkel prijzen weggeeft, maakt het wel even een bezoekje waard natuurlijk.

Wil je meer weten over de opening van de eerste Mi Store in Nederland en de prijzen die je kunt winnen? Houdt dat de Facebookpagina van Mi Store Nederland in de gaten.

🎊 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐧𝐧𝐨𝐮𝐧𝐜𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭!!!🎊 Het hoge woord is eindelijk eruit! We mogen jou nu met veel plezier meedelen dat de…

Geplaatst door Mi Store Benelux op Vrijdag 18 september 2020

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo