Eerste Xiaomi Mi Store in Nederland opent 2 oktober 2020

Na lang wachten is het eindelijk zover. Xiaomi’s Mi Store in Rotterdam opent zijn deuren. De allereerste Mi Store van Nederland is daarmee een feit.

Lang wachten wordt eindelijk beloond

Ruim een jaar geleden werden we op de hoogte gebracht dat er fysieke Xiaomi Mi Stores in Nederland op de planning van Xiaomi stonden. Maar wanneer, dat was nog even de vraag.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Wel zagen we steeds meer hints voorbij komen en zelfs vacatures online staan. Een tijdje dachten we dat de winkels al in februari 2020 zouden openen, maar dat bleek achteraf ook niet zo te zijn. Daarom is het erg fijn dat hoge woord er eindelijk uit is.

Opening van winkel wordt ‘event’

Op de Facebook pagina van Mi Store Benelux wordt het evenement van 2 oktober gedeeld met volgers. Hoewel er nog niet veel wordt prijsgegeven, zijn er wel enkele dingen bekendgemaakt. Zo weten we dat de winkel op vrijdag 2 oktober om 12 uur zijn deuren opent, maar ook dat er prijzen te winnen zijn.

Hoe je die prijzen kunt winnen blijft volgens Mi Store Benelux nog eventjes geheim, maar het feit dat de winkel prijzen weggeeft, maakt het wel even een bezoekje waard natuurlijk.

Wil je meer weten over de opening van de eerste Mi Store in Nederland en de prijzen die je kunt winnen? Houdt dat de Facebookpagina van Mi Store Nederland in de gaten.

๐ŸŽŠ ๐†๐ซ๐š๐ง๐ ๐Ž๐ฉ๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐€๐ง๐ง๐จ๐ฎ๐ง๐œ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ!!!๐ŸŽŠ Het hoge woord is eindelijk eruit! We mogen jou nu met veel plezier meedelen dat de…

Geplaatst door Mi Store Benelux op Vrijdag 18 september 2020

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0