‘Xiaomi wil aantal winkels in Nederland verder uitbreiden’

Xiaomi timmert flink aan de weg. Vrijdag 2 oktober werd de eerste winkel in Rotterdam officieel geopend en dat is nog maar het begin.

Xiaomi en fysieke winkels

In andere landen is het al een beproefd concept, het openen van fysieke winkels door Xiaomi om ook de offline ervaring te bieden. Eind 2019 zou de eerste winkel in Nederland openen, maar mede door de Corona-crisis werd dit uitgesteld.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Op 2 oktober 2020 werd de eerste winkel van Xiaomi dan ook officieel geopend en kunnen Mifans hun hart ophalen met allerlei gadgets, smartphones en smarthome-producten.

Los van de lanceer-aanbiedingen, kun je nu het hele jaar door terecht in de winkel. Zodra de Corona-crisis beslecht is, zal ook de experience-room open gaan, waar klanten de producten ook echt kunnen gaan ervaren.

Plannen voor nog minstens 5 winkels

Als het aan Xiaomi ligt, dan blijft het niet bij deze ene winkel. Er zijn plannen om vanaf 2021 meer winkels te openen in Nederland, waarbij er eerst gekeken zal worden naar steden als Amsterdam en Den Haag.

Verder wordt er ook gekeken naar steden als bijvoorbeeld Enschede en Groningen. Xiaomi zegt hierover dat het vooral gaat om ‘Steden met universiteiten en veel tech minded mensen.’

Welke steden daar precies bij horen is natuurlijk aan Xiaomi om te bepalen, maar een spreiding over het land zou een mooie optie zijn.

Wanneer de plannen concreet uitgevoerd gaat worden is nog niet duidelijk, maar 2021 wordt genoemd als jaar dat er veel moet gaan gebeuren.

Steeds meer Xiaomi in Nederland

Xiaomi breidt steeds verder uit in Nederland, niet alleen offline met een fysieke winkel, maar ook online. Recent werd ook de officiële online shop geopend op Mi.com.

Daarnaast kun je op nog veel meer plaatsen terecht om Xiaomi te kopen. Denk hierbij aan retailers als BOL, Coolblue en Belsimpel.

Via: Retailtrend

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0