Zo gaat de Xiaomi Mi Mix 2s er officieel uitzien

Xiaomi Mi Mix 2s front officieel

Nu de 27e maart steeds dichterbij komt blijft Xiaomi aandacht trekken voor de release van de Xiaomi Mi Mix 2s. Men begon met vage geruchten. Daarna volgden en cryptische teasers en nu geeft Xiaomi officiële productfoto’s uit. We weten nu dus hoe de Xiaomi Mi Mix 2s eruit gaat zien. Merkambassadeur en topmodel Kris Wu laat het je zien!

Xiaomi Mi Mix 2s official

het officiële uiterlijk van de Xiaomi Mi Mix 2s

Xiaomi Mi Mix 2s looks

Om eerlijk te zijn valt vooral op dat het uiterlijk niet zo revolutionair afwijkt van haar voorgangers dan gedacht. Zo is er, in tegenstelling tot eerdere geruchten, geen Notch. Ook de gedachte dat er geen omlijsting zou zijn en het hele front gebruikt kon worden voor het scherm lijkt een misvatting. Ondanks dat Kris Wu steeds tactisch de onderkant van de telefoon bedekt zien we zeker aan de onderkant een brede lijst.

Hoewel delen van de lijst te zien zijn is het midden steeds volkomen afgeschermd. Volgens de firmware zou in het midden een van de nieuwste features van de Xiaomi Mi Mix 2s zijn ingebouwd, de selfiecamera.

Xiaomi Mi Mix 2S kopen

Het eerder bedachte revolutionaire uiterlijk kunnen we schrappen als argument voor de koop. Toch blijven er meer dan genoeg argumenten over om als eerste de Xiaomi Mi Mix 2s aan te schaffen zodra de mogelijkheid zich voordoet. Zo is er naast de selfiecamera de primeur van de dubbele camera aan de achterzijde. Deze camera’s kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.

Ook de eerste toepassing van de Snapdragon 845 is een feature om naar uit te kijken. Zeker in combinatie met het 8 GB RAM werkgeheugen en liefst 256 GB opslagruimte belooft de Xiaomi Mi Mix 2s razendsnel te worden.

Wil jij deze telefoon als eerste bestellen en testen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter voor een vrijblijvend seintje zodra deze nieuwe smartphone van Xiaomi beschikbaar is!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo