Xiaomi Mi 11 snelste smartphone van dit moment, maar niet zo snel als verwacht

De lancering van de Xiaomi Mi 11 bracht veel nieuws met zich mee. Onder andere de lancering van de Snapdragon 888, de snelste mobiele chipset van dit moment. Daar moeten natuurlijk benchmarks op losgelaten worden.

Xiaomi Mi 11

Dat de Xiaomi Mi 11 een monster van een smartphone is wisten we eigenlijk al. Tijdens de lancering zijn alle details onthuld en op papier is het één van de beste smartphones van dit moment.

> Bekijk alle details van de Xiaomi Mi 11

De Snapdragon 888 in combinatie met het geheugen en de grafische kaart zouden ervoor moeten zorgen dat de Mi 11 bovenaan de rankings zou komen. Dat is ook gebeurt, maar het is toch anders dan we hadden verwacht eigenlijk.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dit zegt overigens niets over de echte prestaties van de Xiaomi Mi 11, die kunnen in de ‘echte’ wereld heel anders zijn dan in benchmarks.

Xiaomi Mi 11 render
Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 benchmarks

Als we aan Android-benchmarks denken, dan denken we aan AnTuTu. Deze benchmark-app draait al jaren mee en heeft al vele smartphones getest op snelheid en prestatie.

De ranking die bijgehouden wordt door deze app wordt vaak gebruik om te zien welke smartphone nu echte de snelste is.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Op het moment van schrijven is de Xiaomi Mi 11 met de Snapdragon 888 de snelste van dit moment, maar de afstand met de nummer 2 is minimaal. Zie het lijstje hieronder

AnTuTubenchmark
AnTuTu benchamark december 2020

In deze benchmark zien we dat Huawei met de Mate 40 Pro+ en de Mate 40Pro akelig dicht in de buurt blijft. Deze smartphones worden aangedreven door de Kirin 9000 die het blijkbaar erg goed doet ten opzichte van de nieuwe Snapdragon 888. Interessant is ook dat Xiaomi Met de Mi 10 Ultra en de Redmi K30S de top 5 afsluiten.

En nu dan…?

Geen zorgen, de Xiaomi Mi 11 is nog steeds een bijzonder snelle smartphone en bij dagelijks gebruik zul je er erg tevreden over zijn. Daarnaast kan dit bijvoorbeeld ook een toestel zijn met pre-release-software, die bij de globale launch beter afgesteld is waardoor de resultaten verbeteren.

Heb jij AnTuTu als eens gebruikt? Wat was jouw score?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo