Xiaomi curved gaming monitor van 34 inch officieel aangekondigd

Bij Xiaomi denk je misschien eerder aan smartphones, smarthome of misschien wel de Mi Band 5. Maar er is nog veel meer, zo maakt het merk ook monitoren, in dit geval een 34 inch curved gaming monitor.

Xiaomi curved gaming monitor

De monitor die Xiaomi officieel heeft aangekondigd is qua productnaam een hele mond vol, maar er zijn dan ook interessante specs die hieraan ten grondslag liggen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Allereerst de resolutie: met deze 34 inch curved monitor heb je een WQHD-resolutie van 3440×1440. Dit resulteert in een beeldverhouding van 21:9. In vergelijking: dit zorgt voor een 30 procent verbeterde aspect ratio in vergelijking met 16:9-schermen.

Verder zien we een kromming van 1500R waardoor de monitor een lichte buiging heeft in het scherm. Dit zorgt voor een andere ervaring tijdens het gebruik, uiteraard ook bij het gamen.

CurvedgamingmonitorXiaomifeatured

Refresh-rate en response-snelheid

Om nog wat dieper op de specs van de Xiaomi curved gaming monitor in te gaan: de refresh-rate van is 144Hz, hetgeen in combinatie met de responssnelheid van 4ms zorgt voor een prettige ervaring tijdens het gamen.

Naast gamen is deze monitor ook uitermate geschikt om te multitasken. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn om twee, of zelfs drie schermen naast elkaar te zetten op één scherm. Prettig als je bijvoorbeeld aan het werk bent.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Prijs en beschikbaarheid

De Xiaomi curved 34 inch gaming monitor zal binnenkort te koop zijn, echter wanneer is op het moment van schrijven nog niet bekend. Wel weten we de prijs: die wordt 399 euro en dat is bijzonder concurrerend in deze drukke markt van monitoren.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo