Xiaomi brengt morgen MIUI 7.1 uit

Xiaomi brengt morgen MIUI 7.1 uit

Xiaomi brengt morgen MIUI 7.1 uit

Xiaomi zal morgen MIUI 7.1 uitbrengen, de nieuwste versie van het besturingssysteem dat het bedrijf zelf maakt. Niet alle smartphones en tablets zullen de update direct ontvangen. Bekijk nu of je de update morgen al kunt downloaden, of pas volgende week.

MIUI

MIUI is de software die Xiaomi standaard installeert op haar tablets en smartphones. De software is gebaseerd op Android, maar Xiaomi past een aantal dingen aan. Zo voegt het extra features toe en lost het problemen van Android op. Daarnaast verbetert het de veiligheid en optimaliseert het de software, zodat je telefoon sneller werkt. Zo werd er in MIUI 7 een feature toegevoegd waardoor veel mb’s worden bespaard en je langer je maandbundel kunt gebruiken.

MIUI 7.1 niet voor alle smartphones

Niet alle smartphones zullen de update direct krijgen. De volgende smartphones ontvangen morgen de 7.1 update:

Global Stable BuildMi 3, Mi 4, Mi Note,  Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad.

China Stable BuildMi 3, Mi 4 3G/4G, Mi Note, Mi Note Pro, Mi 4c, Mi 4i, Redmi 1S, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G Single SIM/Dual-SIM, Mi Pad 1/2.

Zoals je kunt zien zijn er twee verschillende builds, die je kunt vergelijken met versies. De China Stable Build is in het Chinees, en is beschikbaar voor alle smartphones die in China verkocht worden. De Global Stable Build is in meerdere talen beschikbaar en alleen voor smartphones en tablets die ook buiten China verkocht worden, zoals in Singapore en India. De Xiaomi Mi Pad 2 wordt bijvoorbeeld alleen nog maar in China verkocht, dus er verschijnt voorlopig nog geen Global Build voor deze tablet.

11 januari

Bronnen melden dat apparaten die niet op de lijst staan op 11 januari de update ontvangen. Het zou gaan om de volgende apparaten: Mi 2/2S, Redmi 2, Redmi Note 2, and Redmi Note 3. Voor de Xiaomi Redmi Note 3 wordt waarschijnlijk voorlopig ook geen Global Build gemaakt, omdat het apparaat op dit moment alleen nog maar in China verkocht wordt.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo