Xiaomi Mi Pad 2: snelle tablet met grote batterij en Windows 10

Xiaomi Mi Pad 2
De Xiaomi Mi Pad 2 is de eerste metalen tablet van Xiaomi. De tablet is de opvolger van de Xiaomi Mi Pad, en is lichter en dunner dan zijn voorganger. De Mi Pad 2 is verkrijgbaar in de kleuren champagne-goud en grijs. De Mi Pad 2 werd opgevolgd door de Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 2 specificaties

De Xiaomi Mi Pad 2 heeft een Intel Atom X5 quad-core processor met een klok-snelheid van 2.4 ghz. De processor wordt ondersteunt door 2gb werkgeheugen. Xiaomi heeft gekozen voor een Intel HD Graphics GPU voor betere prestaties tijdens het gamen.

Scherm

Xiaomi Mi Pad 2 heeft een 7,9 inch scherm, vergelijkbaar met de iPad Mini van Apple. Het scherm heeft een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, wat neerkomt op 326 pixels per inch. Dat is vergelijkbaar met de resolutie van de nieuwste iPad Mini.

Xiaomi Mi Pad 2 champagne goud

Camera’s

Er zijn twee camera’s te vinden op de Xiaomi Mi Pad 2. De camera aan de voorkant heeft 5 megapixels en is dus geschikt voor Skype en selfies. De camera aan de achterkant heeft 8 megapixel en je kunt er dus prima foto’s mee maken.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Opladen via USB Type-C

Het opladen van de Xiaomi Mi Pad 2 gaat via een USB Type-C kabel. Dit is een nieuwe techniek, en de Mi Pad 2 is de eerste tablet met zo’n oplader. Het voordeel van USB Type-C is dat opladen een stuk sneller gaat. Bovendien is er geen verkeerde manier van inpluggen, de kabel past op twee manieren in de tablet.

Xiaomi Mi Pad 2 USB Type-C

Flinke batterij

Xiaomi Mi Pad 2 heeft een flinke batterij, met een capaciteit van 6190 mAh. Deze krachtige batterij zorgt ervoor dat je 12,5 uur achter elkaar video’s kunt kijken of lezen. Als je alleen muziek luistert, kun je dit 100 uur lang doen zonder de batterij op te moeten laden. In stand-by modus houdt de tablet het 650 uur vol, ongeveer een maand dus.

Android of Windows 10

Normaal levert Xiaomi haar producten alleen met Android software. Dat is voor de Xiaomi Mi Pad 2 niet het geval. Kopers kunnen namelijk kiezen of ze Windows 10 geïnstalleerd willen hebben op de tablet, of Android. Vooral voor zakelijke gebruikers is het handig om Windows 10 als besturingssysteem te hebben. Het gaat overigens om de volledige versie van Windows 10, niet de mobiele versie.

 

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!