Windows 10 vanaf 3 december te installeren op Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4 Windows 10

Windows 10 vanaf 3 december te installeren op Xiaomi Mi 4

Vanaf 3 december kunnen gebruikers van de Xiaomi Mi 4 Windows 10 op hun smartphone installeren. Een van de oprichters deelde dit nieuws vandaag op Weibo. Alleen gebruikers van de variant met 4G kunnen Windows 10 installeren op hun Xiaomi Mi 4.

Windows 10 op Xiaomi Mi 4

Al lange tijd zat het eraan te komen: Windows op Xiaomi smartphones. Sinds maart 2014 kunnen Chinese eigenaren van de Xiaomi Mi 4 Windows 10 testen. De Xiaomi Mi Pad 2, die afgelopen maand gelanceerd werd, is ook verkrijgbaar met Windows 10 in plaats van Android MIUI. Vanaf 3 december kunnen gebruikers een software update downloaden die Windows 10 bevat.

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 werd in de zomer van 2014 gelanceerd. De smartphone heeft een 5 inch scherm met een vlotte Qualcomm Snapdragon 801 processor. Verder heeft de telefoon 3gb werkgeheugen en een 13 megapixel camera aan de achterkant. Gebruikers hoeven ook geen afstandsbediening meer in hun hand te hebben. De Mi 4 heeft namelijk een infrarood laser die al je apparaten kan besturen.

Nieuwe tactiek Microsoft

Microsoft probeert al jaren voet aan wal te krijgen in de smartphone markt. Tot nu is het marktaandeel van de software-gigant altijd beperkt gebleven. Het bedrijf hoopt door een versie te maken die geïnstalleerd kan worden op Android smartphones een groter publiek te kunnen trekken. Het is nog niet bekend wanneer andere Xiaomi smartphones ook beschikking krijgen tot het updaten naar Windows 10.

Alleen voor 4G-versies

De update naar Windows 10 is alleen beschikbaar voor Xiaomi Mi 4 toestellen met 4G ondersteuning. Je kunt checken op de website van de verkoper van je Xiaomi Mi 4 of je de 4G-versie hebt. Vind je tekst ‘TDD’ of ‘FDD’ in de beschrijving van je Mi 4 dan heb je een ondersteunde smartphone en kun je Windows 10 installeren. Zodra de update beschikbaar is laten we dit weten, inclusief uitleg over het updaten.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo