Review Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh: je smartphone tot acht keer opladen

Ga je op vakantie of naar een festivalcamping? Dan is de Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh ideaal. Hij laadt je smartphone tot wel acht keer op, past met gemak in je bagage en is erg veilig in gebruik.

Ontwerp

De Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh heeft een opvallend simpel ontwerp. De powerbank is gemaakt van polymer plastic, met een glanzende witte afwerking. De voor- en achterkant zijn geribbeld zodat je de powerbank met meer grip vast kunt houden. Wat mij en anderen direct opviel is het formaat: voor zo’n enorme capaciteit is de Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh opvallend klein. De grootte is vergelijkbaar met een iPhone 7, en zelfs kleiner dan de Xiaomi Mi 6.

Opladen via de Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh

De Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh wordt opgeladen via een micro-USB kabel, die ook bijgeleverd wordt. Afhankelijk van de stekker die je gebruikt duurt het 6 tot 10 uur om de powerbank volledig op te laden. Daarna kun je de stroom in de powerbank gebruiken om andere apparaten op te laden via de twee USB-poorten. De powerbank maakt gebruik van intelligent output, waardoor de spanning aangepast wordt aan het apparaat dat je oplaadt. Ook ondersteunt de mobiele batterij quickcharge 3.0 waardoor opladen nog sneller gaat.

De capaciteit van de powerbank is werkelijk verbluffend. Met een capaciteit van 20.000 mAh kun je de Xiaomi Mi 6 vijf keer opladen, de iPhone 7 achter keer opladen en de Xiaomi Redmi Note 4 is vierenhalf keer op te laden.

Hierdoor is de powerbank perfect voor plekken waar je geen stroom hebt. Zo gebruik ik de powerbank op campings van festivals. De powerbank is ook een uitkomst bij roadtrips en lange wandeltochten.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Review Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh

Batterijlading controleren

De Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh heeft vier ingebouwde LED-lampjes. Hiermee kun je controleren hoeveel batterijlading de powerbank nog heeft door op de knop te drukken. Om het laden te starten druk je ook op deze knop. Wanneer je smartphone, camera of tablet volledig opgeladen is stopt het opladen ook automatisch.

Veiligheid

De Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh bevat een hoop energie als hij opgeladen is, en dat kan gevaarlijk zijn. Gelukkig heeft Xiaomi een aantal veiligheids-features ingebouwd. Zo wordt opladen automatisch gestopt als de powerbank te warm wordt, zijn er verschillende slimmigheden om kortsluiting te voorkomen en zijn er chips tegen overspanning ingebouwd.

Conclusie

Al met al is Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh perfect voor plekken waar je geen stroom hebt. De powerbank is klein, kan apparaten vaak opladen en ook aan de veiligheid is gedacht. Een aanrader voor het festival- en festivalseizoen!

Dank aan Banggood voor het leveren van een review exemplaar. Banggood levert de powerbank voor slechts €29.

Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh bekijken bij Banggood

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!