Oclean Z1 officieel: slimme tandenborstel voor erg weinig geld

Xiaomi heeft een nieuwe slimme tandenborstel op de markt gebracht: de Oclean Z1. De tandenborstel biedt tientallen opties en instellingen om tandenpoetsen een stuk eenvoudiger en effectiever te maken.

Xiaomi Oclean Z1

De Oclean Z1 gebruik je als een gewone elektrische tandenborstel, maar biedt daarnaast ook nog een app om inzicht te krijgen in je poetsgewoontes. Door middel van Bluetooth verbindt de tandenborstel zich met je telefoon, waarna je een overzicht te zien krijgt van al je tanden en kiezen. Omdat er een gyroscoop met 6 assen in de tandenborstel verwerkt is, zie je op die manier precies welke tanden je wel of niet goed gepoetst hebt. Ook zie je de toegepaste druk per tand of kies. Aan de hand van deze informatie zie je dus ook welke tanden je in het vervolg beter moet poetsen om je mondhygiëne op peil te houden.

Oclean Z1 – launch-deal

Xiaomi Oclean Z1
Via: gearbest.com

Programma’s en accuduur

De tandenborstel is uniek omdat er zoveel instellingen aan te passen zijn. In tegenstelling tot gewone elektrische tandenborstels, biedt de Xiaomi Oclean Z1 een op maat gemaakte poetservaring. Er zijn 4 vooraf ingestelde poets standen, maar er zijn nog 15 presets waar je uit kunt kiezen. Om ook de poetskracht aan te passen, kies je uit 32 verschillende gradaties.

De Xiaomi Oclean Z1 is voorzien van 800 mAh. Dat is goed voor ca. 30 dagen poetsen, zonder bij te laden. De tandenborstel is binnen twee uur weer volledig op te laden via het magnetische laadstation.

Overige specificaties

De Oclean Z1 heeft een elektrische motor gekregen die maximaal 40.000 toeren per minuut maakt. De maximale draaiing ligt op 220 gram kracht per centimeter (gf.cm). Het apparaat maakt gebruik van de 3D ontworpen borstels van DuPont Tynex.

Oclean Z1 – extra goedkoop tijdens launch

Xiaomi Oclean Z1 kopen

De prijs van de Oclean Z1 ligt op het moment van schrijven op ca. 55 euro. Wanneer je kijkt naar de prijs van andere elektrische tandenborstels, dan zie je al snel dat die prijs behoorlijk laag is. Zeker gezien het aantal extra functies dat je krijgt bij de Oclean Z1.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Oclean Z1 - $39,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Oclean Z1
Laatste updates:
  • €36,31 - 14 oktober 2019
  • €54,43 - 12 oktober 2019
Sinds: 12 oktober 2019
  • Hoogste prijs: €54,43 - 12 oktober 2019
  • Laagste prijs: €36,31 - 14 oktober 2019
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!