‘Eerste Xiaomi-winkel in Nederland zal in februari 2020 zijn deuren openen’

Xiaomi Mi Store fysieke winkels

Dat er Xiaomi-winkels in Nederland gaan komen weten we inmiddels, maar er zijn nu concretere gegevens opgedoken over de opening van de eerste Xiaomi Experience Store in Rotterdam.

Xiaomi Experience Store

In de Xiaomi Experience Store kun je, zoals de naam doet vermoeden, producten van het Chinese merk bekijken en eventueel aanschaffen. Daarnaast zullen er ook workshops gegeven om meer mensen een inzicht te geven en kennis te laten maken met Xiaomi-producten en -diensten.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Er zullen meerdere winkels in Nederland geopend, zoals we die ook in andere Europese landen al zien. Eerder stelde Xiaomi deze nog uit om onbekende reden, maar dit betekent dus geen afstel, afgaande op de informatie die we vandaag ontvangen hebben.

Eerste Xiaomi-winkel in Rotterdam

De eerste winkel van Xiaomi zal openen in Rotterdam, als we de berichten mogen geloven die we zijn tegengekomen.

De info is gedestileerd uit een aantal vacatures die online gezet worden voor personeel, waarbij ook aangegeven wordt dat er workshops zullen plaatsvinden.

Lees ook: Dit zijn de beste smartphones van Xiaomi om in 2020 te kopen

Voor deze winkel in Rotterdam is – uiteraard – bij de opening personeel nodig en daar zijn ze nu naarstig naar op zoek. Er staan vacatures open voor (assistent) shopmanagers.

Opening in februari 2020

De grote vraag wanneer deze Xiaomi-winkels in Nederland open zullen gaan is natuurlijk de grote vraag. Wij denken te weten dat deze in februari 2020 open zullen gaan.

Xiaomi-winkels-vacature-Linkedin
Via: Linkedin

Er is namelijk een bericht bij de vacature op LinkedIn geplaatst waarin de datum van februari 2020 genoemd wordt als startdatum voor de functie. Of dit ook concreet betekent dat de winkel opengaat, of dat er eerst trainingen gegeven worden voor de medewerkers is vooralsnog niet helemaal duidelijk.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Xiaomi kopen in Nederland

Xiaomi kopen is al geruime tijd mogelijk in Nederland, dit kan bij retailers zoals bijvoorbeeld BOL.com, Coolblue en Belsimpel. We zien Xiaomi steeds meer terug in de Nederlandse samenleving en eerlijk is eerlijk: daar worden wij wel een beetje enthousiast van!

In de nieuwe winkels zullen onder andere producten verkrijgbaar zijn zoals Xiaomi-smartphones, maar ook smart home, mogelijk laptops, audio, wearables en meer.

Betrouwbare shops Nederland

Betrouwbare webshops China

Via: Androidworld

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo