Lancering Xiaomi Mi 4 op 22 juli

Xiaomi Mi 4 op 22 juli

Xiaomi Mi 4 op 22 juli

Eindelijk is er dan een datum bekend voor de lancering van de Xiaomi Mi 4, namelijk op 22 juli dit jaar. Xiaomi baas Jei Lun plaatste op de Chinese variant van Twitter, Sina Weibo, een foto met daarop aanwijzingen voor een lancering van de Mi 4 op 22 juli door de grote 4 en de datum die in het Chinees afgebeeld staat.

Vrijwel zeker

Dat we over aanwijzingen spreken is eigenlijk niet nodig, de lancering van de Xiaomi Mi 4 is eigenlijk zo goed als zeker op 22 juli. De voorganger van de Mi 4, de Xiaomi Mi 3 is ondertussen al bijna 10 maanden oud en dus hoog tijd aan vernieuwing toe.

Ook verschenen er de laatste tijd meer geruchten over de Mi 4, zoals een uitgelekte foto waarop een dunnere rand rondom het scherm te zien is, en mogelijke specificaties van de telefoon.

Xiaomi Mi 4 lancering op 22 juli

Uitgebreide lancering

In tegenstelling tot andere smartphone fabrikanten maakt Xiaomi al een aantal dagen voor de lancering bekend dat er een nieuw product aankomt. Apple bijvoorbeeld, maakt er altijd kunst van dingen zo lang mogelijk geheim te houden. Xiaomi doet niet zo geheimzinnig over lanceringen omdat het graag uitgebreide lanceringen doet waarbij veel pers maar ook fans aanwezig zijn. Door van te voren bekend te maken wanneer een lancering plaats vindt is de zaal zo meer gevuld en nemen de zenuwen van de fans alvast toe.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo