De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 24

Xiaomi Mechanical watch

Deze week een dagje later dan gebruikelijk de deals van de week die Gearbest aanbiedt. Er zit weer veel moois tussen, dus klaarblijkelijk hebben ze deze extra dag gebruikt om de mooiste deals uit te zoeken. Het is dan ook maar een keer Mid Year sale Wij zetten ze snel op een rij.

Midyear sale is wel heel makkelijk korting scoren

Alle deals die je hierna ziet maken deel uit van de Midyear sale van Gearbest. Dat is, met wel 4 verschillende acties tegelijk, wel erg makkelijk korting scoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse Xiaomi Dash cam? Leuke plaatjes maken of bewijzen wie het ongeluk veroorzaakte? Deze haarscherpe beelden met geluid zijn iets om later op terug te kijken. Zo zijn er wel tientallen deals en even zoveel kortingen. Scoor jij toch nog tijdens dit WK?

> Bekijk deals

Midyear sale Gearbest

Blijf bij de tijd met de 618 Carnival deals

Normaal gesproken zijn wij Mifans behoorlijk bij de tijd, maar dit horloge maakt jouw verschijning wel erg tijdloos. Als onderdeel van de 618 Carnival deals biedt Gearbest jou onder andere dit prachtige roestvrijstalen mechanische en automatische horloge aan. Wie het ontwerp ziet begrijpt waarom het horloge de prestigieuze Reddot ontwerpprijs won. Het krasvrije glas en het exclusieve ontwerp van de roestvrijstalen band maken dat de tijd een genot wordt om naar te kijken. Met 40% korting wordt de tijd ineens een stuk minder kostbaar. Kijk maar snel

> Bekijk deals

Xiaomi Mechanical watch

Xiaomi mechanical watch

Midyear sale met extra korting

Het jaar vliegt voorbij, dus het is alweer tijd voor de Midyear deals met extra korting. Hier zie je genoeg leuke gadgets, zoals bijvoorbeeld extra (ventilerende) banden voor de Mi Band 2. Niet van Xiaomi maar ook bijzonder grappig is bijvoorbeeld het cijferslot voor drankflessen. Lekker praktisch is de telescopische 200 LED flexibele zaklamp. Handig als je op vakantie onder de caravan op zoek moet naar een aansluiting of als je wat licht wil bij een ander klusje op een lastige plek. Extra praktisch is dat je nu extra korting krijgt als je minimaal 3 items uitzoekt.

> Bekijk deals

Drankslot als midyear deal van Gearbest

Een heus drankslot voor flessen wijn of Whiskey, wellicht het leukste item in de midyear-sale

Cool Consumer Electonics Sale

Ook bij Gearbest komt de zomervakantie eraan, dus er zijn genoeg waterdichte camera’s, leuke gadget en andere zomerse elektronica met mooie deals. Xiaomi doet als altijd net even iets anders. Zij gunnen ons op vakantie een gerust gevoel door allerlei beveiligingsdomotica aan te bieden. Of het nu gaat om een smart sensor die jou op je mobiel een seintje geeft als de voordeur open gaat terwijl jij op een Spaans terras ligt of dat je de luchtvochtigheid wilt controleren in jouw favoriete kamer, Xiaomi biedt het allemaal.

> Bekijk deals

Gearbest flagship deals

‘The flagships have landed’, zo meldde Gearbest. Wij zijn uiteraard direct gaan kijken welke flagships Xiaomi op reis heeft gestuurd. Allereerst vinden we hier de auto-oplader. Hoe makkelijk is het om in de auto de telefoon even op te laden terwijl je ook nog naar jouw favoriete playlist luistert of even inbelt op die laatste salescall. Het kan allemaal, want met deze handige USB-charger kan je de telefoon gewoon in de auto blijven gebruiken.

Als laatste deal en laatste flagship van Xiaomi presenteert Gearbest de Xiaomi Redmi 5+. Deze telefoon beschreven wij eerder als goedkoop en adembenemend mooi. Onze mening na de deal kan je zeker wel raden? …

> Bekijk deals

Xiaomi Redmi 5 Plus

De Xiaomi Redmi 5 Plus met de belangrijkste specificaties

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo